Elegáns Fehér Gyermek Kesztyűk Ünnepi Alkalmakra

Előkészítés: 1 munkanap
Szállítás: Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 3 100,00 Ft 3100.00
ilość db

Válasszon ki egy termékváltozatot

hozzáadni a Kívánságlistához
* - Kötelező mező

Leírás

Elegáns és klasszikus, ezek a fehér kesztyűk a finom stílus megtestesítői, amelyek tökéletesen illeszkednek az ünnepélyek különleges jellegéhez. Minden pár gondosan készült, hogy kényelmes illeszkedést és az élet fontos pillanatainak túléléséhez szükséges tartósságot biztosítson.

A kesztyűk egy finom, de erős szövetből készültek, amely viselési kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. A puha anyag tökéletesen illeszkedik a kézhez, miközben megőrzi formáját és szerkezetét az egész nap folyamán. A pontosan hozzáadott varrások és elegáns befejezések hangsúlyozzák a kivitelezés gondosságát és egy csipetnyi eleganciát adnak.

Fordítsuk figyelmünket a részletekre: a kézen finom, de markáns varrások egy diszkrét mintát alkotnak, amely eleganciát ad hozzá anélkül, hogy elvonja a figyelmet a fő öltözékről. Az anyag rugalmassága a kesztyűk szélein biztosítja, hogy a helyükön maradjanak, miközben nem szorítják a gyermek finom bőrét.

Ezek a kesztyűk nem csak egy ünnepi öltözet kiegészítői, hanem a tisztaság és ártatlanság szimbólumai is, amelyek tökéletesen megfelelnek ennek a szakramentális eseménynek a lényegének. A praktikum és az esztétika kombinációja teszi őket ideális választássá minden gyermek számára, aki egy ünnepélyre készül.

Egyetemes méretben kapható, amely a legtöbb gyermek kézre illeszkedik, ezek a kesztyűk könnyen karbantarthatóak és alacsony hőmérsékleten kézzel moshatóak, ami különösen fontos gyakori használat esetén.

Ezeket a kesztyűket választva olyan terméket választasz, amely kényelemre és esztétikára tervezett, hogy kiegészítse minden ünnepi öltözetet és még különlegesebbé tegye ezt a napot.

Két méretben kapható:

8-9 éveseknek

10-13 éveseknek

Szállítási költségek Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza

Szállítási ország:

Kapcsolódó termékek

Kislány alkalmi ruha Evelina fehér
Kislány alkalmi ruha Evelina fehér
Ár: 14 500,00 Ft
Kislány alkalmi ruha Fiabienne fehér
Kislány alkalmi ruha Fiabienne fehér
Ár: 19 900,00 Ft
Kislány alkalmi ruha Margaret fehér
Kislány alkalmi ruha Margaret fehér
Ár: 16 610,00 Ft

Termék vélemények (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium