Vásárlási feltételek

§1

Általános rendelkezések

1. Az online áruház [a továbbiakban: az áruház] a jelen Szabályzat [a továbbiakban: Szabályzat] alapján kiskereskedelmet folytat az interneten keresztül.

2. Az áruház tulajdonosa: ZOYA GROUP SP. Z O.O., székhelye: Lengyelország, Gdansk 80-755, utca Szafarnia 11/F8, áfa: PL583-341-62-99, e-mail cím: info@zoyafashion.hu.

3. A Szabályzat szerves részét képezi az Ügyféllel kötött adásvételi szerződésnek.

4. Az adásvételi szerződés megkötésének feltétele a Szabályzat Ügyfél általi elfogadása.

5. A Boltban megadott árak bruttó árak (áfával).

6. A Boltban elérhető áruk nem tartalmaznak fizikai és jogi hibákat.

§

Rendelés


1. A megrendeléseket a következőképpen lehet tenni:

a) az Áruház weboldalán elérhető űrlapon keresztül,

b) e-mailben a bolt webhelyén elérhető címre,

c) telefonon a megrendeléshez szánt számokra, amelyek elérhetőek az áruház weboldalán, a Kapcsolat lapon.

2. A megrendelés feltétele, hogy a vevő olyan adatokat szolgáltasson, amelyek lehetővé teszik az ügyfél és az áruk címzettjének ellenőrzését. Az áruház e-mailben vagy telefonon megerősíti a megrendelés elfogadását. Az üzletnek joga van megtagadni a megrendelést, korlátozni a fizetési módot vagy igényelni az előre fizetést, ha a megrendelés ésszerű kétségeket vet fel a megadott adatok pontosságával és megbízhatóságával, vagy a fizetés módjával kapcsolatban.

3. Oldalakra nézve kötelező érvényű az áruház weboldalán a megrendelés megvásárlásakor vásárolt árukkal kapcsolatos információ, nevezetesen: ár, termékjellemzők, jellemzői, a készletben szereplő elemek, a kézbesítés dátuma és módja.

4. Az Áruház webhelyén található információ nem minősül ajánlatnak a Polgári Törvénykönyv értelmében. Megrendelés benyújtásával az ügyfél ajánlatot nyújt be egy adott termék megvásárlására. Az adásvételi szerződés akkor jön létre, amikor az Ügyfél megerősíti a Megrendelést az Áruház által az Ügyfélnek elküldött e-mailben található megerősítő linkre kattintva.

§

Kifizetések


1. Az ügyfél választhat a Fizetési módok lapon megadott fizetési módok közül.

2. A szállítási árakat a szállítási árlista határozza meg.

3. Az áruk kiszállításának feltétele az áruk és a szállítás kifizetése.

§4

Áruk szállítása


1. A megrendelt árut az Áruház szállítócégek útján (futár) küldi el, vagy az ügyfél a társaság székhelyén átveheti azokat.

2. Fizetési kártyával történő fizetés esetén a megrendelés teljesítésének határidejét a tranzakció jóváhagyásától számítják.

3. A kézbesítés utáni módon történő más módon történő fizetés esetén a szállítás dátuma meghosszabbodik a megrendelés benyújtása és az esedékes összegnek az Áruház bankszámlájára történő kifizetése közötti idővel.

4. Az üzlet a CzechLogistic Michał Józef Staręga logisztikai szolgáltatásait veszi igénybe.

§

Panaszok


1. A panasz elfogadásának alapja az, hogy az ügyfél bemutatja az áruk vásárlását igazoló bizonylatot (átvételi elismervény vagy számla).

2. Az áruk szerződéses meg nem felelése esetén az Ügyfélnek vissza kell adnia a meghirdetett árut az Áruházba a meg nem felelés ismertetésével együtt.

3. Az áruház az áru visszaküldésétől számított 14 munkanapon belül válaszol az Ügyfél panaszára, a meg nem felelés ismertetésével együtt. Abban az esetben, ha a meg nem felelés ellenőrzéséhez szakértő vagy az áruk gyártójának képviselője véleményét igényli, az áruházra adott válaszadási határidő meghosszabbodik az áruház ilyen véleményének megszerzésével.

4. Ha egy indokolt panasz végrehajtása magában foglalja egy új termék elküldését az Ügyfélnek vagy a meg nem felelés megszüntetését, a szállítási költségeket a Bolt viseli.

5. Az Ügyfél számítógépének és monitorjának egyedi beállításai, amelyek téves vagy torzított információkat jelentenek az árukról (például színek), nem képezhetik a panasz alapját.

 

§6

A szerződés felmondásának joga


1. A bizonyos fogyasztói jogok védelméről és a veszélyes termék által okozott károkért való felelősségről szóló, 2000. március 2-i törvény alapján. Az ügyfélnek joga van elállni a szerződéstől.

2. A szerződéstől való elállási jog akkor érvényes, ha az Ügyfél az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül benyújtja az Áruházhoz a szerződéstől való elállási nyilatkozatot.

3. Az Ügyfél az árut a Boltba visszaküldi a szerződésről való elállási nyilatkozat benyújtásától számított 14 napon belül. A visszaküldött terméknek sértetlennek kell lennie, beleértve teljesnek is, a gyári csomagolásban, nem tartalmazhat használati nyomot. A szállítási költségeket az ügyfél viseli.

4. A csomag kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül az Áruház ellenőrzi a szállított termék állapotát.

5. Az áru ellenőrzésétől számított 14 napon belül az Áruház visszafizeti a vevőnek a befizetett összeget, levonva a szerződés költségeit. Az ügyfélnek meg kell adnia azt a bankszámlaszámot, amelyre a visszatérítési összeget át kell utalni. Kártyás fizetés esetén a visszatérítés a kártyára történik. Abban az esetben, ha vissza kell fizetni az ügyfél által fizetési kártyával végrehajtott tranzakciót, az eladó visszatéríti a Megrendelő fizetési kártyájához rendelt bankszámlára.

6. Amennyiben az Ügyfél megsérti a fenti (2) és (3) bekezdésben meghatározott feltételeket, a szerződésről való elállási nyilatkozat érvénytelen, az árut nem szabad visszaküldeni, és az Áruház nem téríti vissza az Ügyfélnek fizetett összeget.

7. Az Ügyfél nem jogosult elállni a cikkben meghatározott esetekben. 10 bekezdés Törvény (3) bekezdésében említett törvény 3. cikke A fenti 1. ábra, azaz a következők körében:

a) a szolgáltatásnyújtást az ügyfél beleegyezésével megkezdték az elállási határidő lejárta előtt (a szolgáltatások eseteire vonatkozik, és nem az áruk eladására),

b) audio- és vizuális felvételeket, amelyeket informatikai adathordozón rögzítenek, miután az Ügyfél eltávolította az eredeti csomagolást,

c) olyan szolgáltatási szerződések, amelyek esetében az ár vagy a díjazás kizárólag az árpiac pénzügyi mozgásától függ,

d) kedvezmények az ügyfél által megadott, az ő által megrendelt vagy személyével szoros kapcsolatban álló sorrendben megjelölt tulajdonságokkal,

e) olyan ellátások, amelyeket jellegük miatt nem lehet visszatéríteni, vagy amelyek tárgya gyorsan romlik,

f) a sajtó kézbesítése,

g) szolgáltatások a szerencsejátékok területén.


§7

Magánszféra védelem


1. Megrendelés benyújtásával az Ügyfél vállalja, hogy személyes adatait kizárólag a megrendelés teljesítése céljából dolgozza fel.

2. Az Ügyfél külön engedélyt adhat a Boltból származó reklám- és promóciós anyagok fogadására, ideértve a kereskedelmi közleményt is.

3. Az ügyfélnek joga van ellenőrizni adatait és helyesbíteni, valamint törlést kérni.


§8 

Szellemi tulajdon


Tilos az áruház weboldalán közzétett bármely anyag (beleértve a fényképeket és az áruk leírását) az Áruház írásbeli hozzájárulása nélkül.


§9 

Hatálybalépés és a rendeletek módosítása


1. A rendeletek az áruház weboldalán való közzététel napján lépnek hatályba.

2. Az Áruház fenntartja a jogot a Szabályzat módosítására, amely az áruház weboldalán való közzétételének napján lép hatályba. A Szabályzat módosítása előtt megkötött szerződésekre a Megrendelés megrendelésének napján hatályban lévő Szabályzat-változatot kell alkalmazni.

 

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tárolja a személyzetet

ZOYA Fashion - Elegáns kislány alkalmi ruha gyermekeknek, partiknak, labdáknak, esküvőknek, elsőáldozó, keresztségnek, születésnapoknak, koszorúslányoknak.

 

fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium