Adatvédelem

A ZOYA divatáruház adatvédelmi politikája - Elegáns, kislány alkalmi ruha, bál ruha, gyermekeknek, partikhoz, labdák, esküvők, elsőáldozó, keresztség, születésnapok, koszorúslányok.

Teljes mértékben tiszteletben tartjuk ügyfeleink magánéletét és személyes adataik védelmét.

Az ügyfelek által nekünk szolgáltatott személyes adatokat az ügyfelek által kiadott felhatalmazás hatályának és a jogi követelményeknek megfelelő módon dolgozzuk fel, különös tekintettel a személyes adatok védelméről szóló, 1997. augusztus 29-i törvénynek (törvénymódosító törvény, 133. szám, 883. tétel, módosítva). d.). Az ügyfelek személyes adatait a szervereken tároljuk, biztosítva ezzel teljes biztonságát. Csak az engedéllyel rendelkező Store alkalmazottak férhetnek hozzá az adatbázishoz.

Minden olyan ügyfél, aki személyes adatait közölte nekünk, teljes hozzáféréssel rendelkezik adataihoz ellenőrzési, módosítási vagy eltávolítási kérelmekhez.

Az áruház az ügyfelek összegyűjtött személyes adatait nem továbbadja, nem adja el és nem kölcsönöz harmadik félnek, kivéve, ha erre kifejezett hozzájárulással vagy az ügyfél kérésére vagy az állami hatóságok törvényének felhatalmazása alapján kerül sor a folyamatban lévő eljárásokkal kapcsolatban.

Üzletünkben az ún cookie-kat. Ezeket a fájlokat szerverünk menti az ügyfél számítógépére, és statisztikai adatokat szolgáltat az ügyfél tevékenységéről annak érdekében, hogy ajánlatunkat az egyéni igényeihez és ízléséhez igazítsuk. Az ügyfél bármikor letilthatja a sütik weboldalán való elfogadásának lehetőségét, bár tudnia kell, hogy bizonyos esetekben ezeknek a fájloknak a lekapcsolása befolyásolhatja az Áruház ajánlatának felhasználását.

Felhívjuk a figyelmünkre arra a tényre, hogy ha más webhelyekre mutató hivatkozásokat teszünk közzé, amelyeket nem kezelünk az Áruház webhelyén, akkor nem vállalunk felelősséget ezen webhelyek tartalmáért vagy a magánélet védelmének szintjéért, amelyet ezen webhelyek rendszergazdái hajtottak végre. Amikor úgy dönt, hogy ilyen weboldalakra lép, az Ügyfél ezt saját felelősségére teszi. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a weboldalak által alkalmazott adatvédelmi politikával, mielőtt az Ügyfél nyilvánosságra hozza személyes adatait.

Csak akkor küldünk hirdetési és promóciós anyagokat az ügyfeleknek, ha beleegyeztek be. Ez különösen vonatkozik az Ügyfélnek elküldött hírlevelekre, ha megerősíti az általunk egyértelműen jelzett linket, amely tartalmazza az áruházunk aktuális akcióiról, kedvezményeiről és új termékeiről szóló hírlevél elfogadását. Ezek az anyagok csak az Áruházunk ajánlatára vonatkoznak.

Kérjük, küldje el a magánélet és különösen a személyes adatok védelmével kapcsolatos kérdéseit, kérelmeit és javaslatait az info@zoyafashion.hu e-mailre.

Tárolja a személyzetet

ZOYA Fashion - Elegáns kislány alkalmi ruha gyermekeknek, partiknak, labdáknak, esküvőknek, elsőáldozó, keresztségnek, születésnapoknak, koszorúslányoknak.

 

fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium