Keresés

Termékek

Kategóriák

Gyűjtemények

Szállítók

Nincs eredmény

 • Fiókom
 • 0

Szállítás

A megrendelt termékek mennyiségétől és súlyától, a választott fizetési módtól és a saját preferenciáitól függően a szállítási módok közül választhat:

 • A leggyorsabb és legbiztonságosabb: 

Futárcég - A szállítást professzionális futárszolgálat, a Sprinter, a GLS vagy a DPD végzi. A futár kiválasztása kényelmet és bizalmat jelent abban, hogy megrendelése időben megérkezik elfogadható áron. Ezenkívül kap egy linket az e-mail címére egy oldalon, ahol ellenőrizheti, hogy hol van a szállítmány.

 • Legolcsóbb:

Pick Pack Point - a legolcsóbb szállítási lehetőség. Megrendelése a Sprinter Courier Service szolgáltatáson keresztül történik.

 • Ingyenes szállítás:

A 26000 forint megrendelési értékből ingyenes szállítást vehet igénybe, amelyet a Sprinter futárszolgálat hajt végre.

Miután a termékeket feltette a kosárba, meg fogja tudni a rendelés kézbesítésének teljes költségét, majd kiválasztja az érdeklődő szállítási módot és fizetési módot. Az összefoglaló mutatja a fizetendő pontos értéket.

Szállítási idő

Szállítási módszerek

Szállítási idő

Ingyenes szállítás a 26000 forint megrendelési értékből (Sprinter)

2-3 Munkanapok

1-2 Munkanapok

1-2 Munkanapok


2-3 Munkanapok

2-3 Munkanapok

A csomag átvételének dátuma

Közvetlenül a megrendelés benyújtása után kap egy e-mailt, amely megerősíti a megrendelést, és egy linket. Miután megkaptuk a megrendelés kifizetését, megkezdjük annak végrehajtását, és értesítést kapunk munkánk előrehaladásáról.

Csomag átvételi dátuma = szállítási dátum + szállítási határidő

A szállítási dátum a termékek elérhetőségétől és a választott fizetési módtól függ, míg a szállítási idő a választott szállítási módtól függ.

Termék elérhetőség

Minden terméknek van egy határideje, amely meghatározza, hogy mikor tudunk termékeket küldeni - 24 órától többig, néha akár több napig is (nehéz hozzáférhetőségű termékek esetén). Arra törekszünk, hogy a weboldalon bemutatott ajánlat megfeleljen a tényleges készletnek. A tényleges szállítási idő azonban hosszabb is lehet. Azonnal értesítjük Önt.
Ha nagyobb számú terméket rendel, a teljes megrendelés szállítási idejét a leghosszabb szállítási idővel igazítja. A megrendelést lépésről lépésre teljesítheti - erre a célra lépjen kapcsolatba velünk, vagy írja be a megfelelő megjegyzést a megrendeléshez fűzött megjegyzésekbe.

Nemzetközi szállítások

Szállítás országa

Szállítási idő

Ausztria, Németország, Cseh Köztársaság, Luxemburg, Lengyelország, Szlovákia, Lettország, Észtország, Litvánia, Belgium, Hollandia

1-2 Munkanapok

Bulgária, Dánia, Románia,

2-3 Munkanapok

Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Horvátország, Írország, Liechtenstein, San Marino,

3-4 Munkanapok

Portugália, Svédország,5-6 Munkanapok
Finnország, Montenegró, Ukrajna, Moldova, Izrael, Izland, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Ciprus, Görögország, Málta, Észak-Macedónia, Norvégia, Szerbia, Svájc, Egyesült Királyság7-10 Munkanapok

Más országok

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tárolja a személyzetet

ZOYA Fashion - Elegáns kislány alkalmi ruha gyermekeknek, partiknak, labdáknak, esküvőknek, elsőáldozó, keresztségnek, születésnapoknak, koszorúslányoknak.

  Kosár

  A te kosarad üres.

  Ha szeretnél hozzáadni valamit a kosárhoz, olvasd el ajánlatunkat. A választás után kattints a