Szállítás

A megrendelt termékek mennyiségétől és súlyától, a választott fizetési módtól és a saját preferenciáitól függően a szállítási módok közül választhat:

  • A leggyorsabb és legbiztonságosabb: 

Futárcég - A szállítást professzionális futárszolgálat, a Sprinter, a GLS vagy a DPD végzi. A futár kiválasztása kényelmet és bizalmat jelent abban, hogy megrendelése időben megérkezik elfogadható áron. Ezenkívül kap egy linket az e-mail címére egy oldalon, ahol ellenőrizheti, hogy hol van a szállítmány.

  • Legolcsóbb:

Pick Pack Point - a legolcsóbb szállítási lehetőség. Megrendelése a Sprinter Courier Service szolgáltatáson keresztül történik.

  • Ingyenes szállítás:

A 26000 forint megrendelési értékből ingyenes szállítást vehet igénybe, amelyet a Fáma Futár futárszolgálat hajt végre.

 

Miután a termékeket feltette a kosárba, meg fogja tudni a rendelés kézbesítésének teljes költségét, majd kiválasztja az érdeklődő szállítási módot és fizetési módot. Az összefoglaló mutatja a fizetendő pontos értéket.

 

Szállítási idő

Szállítási módszerek

Szállítási idő

Ingyenes szállítás a 26000 forint megrendelési értékből (Sprinter)

 

2-3 Munkanapok

 

1-2 Munkanapok

 

1-2 Munkanapok

 

2-3 Munkanapok
2-3 Munkanapok

 

A csomag átvételének dátuma

Közvetlenül a megrendelés benyújtása után kap egy e-mailt, amely megerősíti a megrendelést, és egy linket. Miután megkaptuk a megrendelés kifizetését, megkezdjük annak végrehajtását, és értesítést kapunk munkánk előrehaladásáról.

Csomag átvételi dátuma = szállítási dátum + szállítási határidő

A szállítási dátum a termékek elérhetőségétől és a választott fizetési módtól függ, míg a szállítási idő a választott szállítási módtól függ.

 

Termék elérhetőség

Minden terméknek van egy határideje, amely meghatározza, hogy mikor tudunk termékeket küldeni - 24 órától többig, néha akár több napig is (nehéz hozzáférhetőségű termékek esetén). Arra törekszünk, hogy a weboldalon bemutatott ajánlat megfeleljen a tényleges készletnek. A tényleges szállítási idő azonban hosszabb is lehet. Azonnal értesítjük Önt.
Ha nagyobb számú terméket rendel, a teljes megrendelés szállítási idejét a leghosszabb szállítási idővel igazítja. A megrendelést lépésről lépésre teljesítheti - erre a célra lépjen kapcsolatba velünk, vagy írja be a megfelelő megjegyzést a megrendeléshez fűzött megjegyzésekbe.

 

Nemzetközi szállítások

Szállítás országa

Szállítási idő

Ausztria, Németország, Cseh Köztársaság, Luxemburg, Lengyelország, Szlovákia, Lettország, Észtország, Litvánia, Belgium, Hollandia

1-2 Munkanapok

Bulgária, Dánia, Románia,

2-3 Munkanapok

Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Horvátország, Írország, Liechtenstein, San Marino,

3-4 Munkanapok

Portugália, Svédország, 5-6 Munkanapok
Finnország, Montenegró, Ukrajna, Moldova, Izrael, Izland, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Ciprus, Görögország, Málta, Észak-Macedónia, Norvégia, Szerbia, Svájc, Egyesült Királyság 7-10 Munkanapok

Más országok

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

 

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tárolja a személyzetet

ZOYA Fashion - Elegáns kislány alkalmi ruha gyermekeknek, partiknak, labdáknak, esküvőknek, elsőáldozó, keresztségnek, születésnapoknak, koszorúslányoknak.

fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium