Rólunk

A gyermek mosolyában rejtett varázslat található, mert az egész világot mosolyoghat.

kislány alkalmi ruha, elsőáldozó ruha, esküvőre, karácsonyra lányoknak

A ZOYA ruhák a kedvenc stílusainak bájos keveréke, a klasszikustól és a mesetől a merészig és elbűvölőig!

Különösen a legfiatalabb vásárlóink elégedettsége a legfontosabb dolog, ezért minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelések gyorsan teljesüljenek, és a kínált áruk a legmagasabb minőséget biztosítsák. Szakembereink elkötelezettségének köszönhetően, akik szívesen adnak tanácsot, az online áruházban történő vásárlás tiszta öröm.

 

A ZOYA története

Kezdetben ruháinkat az ország határain kívül készítették, és az egész terjesztést saját magunk végeztük. Bár az elején nehézségekkel és korlátokkal küzdöttünk, a ZOYA cég gyorsan elismerté vált a szülők körében, akik eredeti és magas minőségű ruhákat kerestek gyermekeik számára megfizethető áron.

Az idő múlásával a ZOYA cég egyre nőtt, és fokozatosan megkezdtük boltjaink megnyitását Lengyelországban, új munkavállalók felvétele révén, akik segítettek a gyermekruhák gyártásában és értékesítésében. A cég fejlődésével új kihívások jelentkeztek, amelyeket a piac elé állított.

Az egyik ilyen kihívás az volt, hogy az egész ruhaipart érintő gazdasági válság következett be. A vállalatok bezárták boltjaikat, a vásárlók pedig lemondhattak a luxus gyermekruhák vásárlásáról. A ZOYA is érezte a válság hatásait, de ahelyett, hogy feladnánk, mint a harmadik gyermekünk szülei, úgy döntöttünk, hogy még jobban bele kell vetni magunkat.

Innovatív megoldásokat kerestünk, és bevezettük az online értékesítést, az internetre való áttérés nem volt könnyű - sok éjszaka nem alvás, vagy egyetlen szabad nap sem az évben. Mindent azért, hogy megőrizzük a márkánkat és lehetővé tegyük további fejlődését.

A válság ellenére a ZOYA mindig hű maradt eredeti céljához - örömet szerezni a kisgyermekeknek ünnepi ruháikkal. Termékeink mindig a legmagasabb minőségű anyagokból készültek, és a tervezők igyekeztek minden részletre odafigyelni, hogy a ruhák ne csak elegánsak, hanem kényelmesek is legyenek viselni.

Az évek kemény munkája és áldozatai után a ZOYA cég az egyik legjobb gyermek ünnepi ruhamárkává vált Lengyelországban. Termékeink egyre növekvő népszerűségnek örvendenek, és a alapítók büszkén néznek vissza a munkájukra.

A mi vállalatunk rövid története a szenvedélyről, áldozatról és a saját álmokba vetett hitről szól. Ez a történet arról is szól, hogyan küzdöttünk meg a nehézségekkel és törekedtünk folyamatosan a tökéletességre. A saját elszántságunknak és eltökéltségünknek köszönhetően a ZOYA cég az egyik legjobb elegáns gyermekruha márka Európában, amely boldogságot nyújt a kicsiknek és büszkén vásárolják meg a szüleik.

 

Folyamatosan bővítjük ügyfeleink körét, és más országokban is tartózkodunk:

ZOYA Ausztria: www.zoyafashion.at

ZOYA Cseh Köztársaság és Szlovákia: www.zoyafashion.cz

ZOYA Egyesült Királyság: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Germany: www.zoyafashion.de

ZOYA Hollandia: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Lengyelország: www.zoyafashion.pl

ZOYA Szlovákia: www.zoyafashion.sk

ZOYA Olaszország: www.zoyafashion.it

ZOYA Finnország: www.zoyafashion.fi

ZOYA Franciaország: www.zoyafashion.fr

ZOYA Spanyolország: www.zoyafashion.es

ZOYA Belgium: www.zoyafashion.be

ZOYA Dánia: www.zoyafashion.dk

ZOYA Portugália: www.zoyafashion.pt

ZOYA Románia: www.zoyafashion.ro

ZOYA Bulgária: www.zoyafashion.bg

ZOYA Litvánia: www.zoyafashion.lt

ZOYA Lettország: www.zoyafashion.lv

ZOYA Észtország: www.zoyafashion.ee

ZOYA Horvátország: www.zoyafashion.hr

ZOYA Írországwww.zoyafashion.ie

ZOYA Szlovénia: www.zoyafashion.si

ZOYA Svédország: www.zoyafashion.se

ZOYA Görögország: www.zoyapaidi.gr


Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül a info@zoyafashion.hu

 

Szívesen!

Tárolja a személyzetet

ZOYA Fashion - Elegáns kislány alkalmi ruha gyermekeknek, partiknak, labdáknak, esküvőknek, elsőáldozó, keresztségnek, születésnapoknak, koszorúslányoknak.

fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium