Fizetési módok

A megrendelés értékétől, a választott kézbesítési formától és a saját preferenciáitól függően a következő fizetési módok egyikét választhatja:

  • Banki átutalás - A fizetést a megadott bankszámlaszámra kell megtenni, amelyet e-mailben küldünk Önnek a megrendelés elfogadásának megerősítésére. Online, a postafiókban vagy a bankban átutalhat. Miután a fizetés jóváírásra került a számlánkra, megkezdjük a megrendelést.
  • Készpénz kézbesítéskor - készpénzben fizet a kézbesítéskor (a futárnak, a postásnak vagy a fuvarozó fiókjának - a kézbesítési módtól függően). Ez a fizetési módszer magasabb megrendelés-feldolgozási díjhoz kapcsolódik, ami más esetekben nem érvényes.
  • Elektronikus fizetés - a legkényelmesebb és legbiztonságosabb mód az interneten történő fizetéshez. Boltunkban a PayPal, Stripe, Sofort fizetési rendszert használjuk, amellyel kifizetésre kerülünk. Az egész folyamatot gyorsan és biztonságosan, az SSL-vel kombinálva hajtják végre - kiválasztja a bankját, és fizetést fizet.

 

Fizetés bankkártyával:

 

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tárolja a személyzetet

ZOYA Fashion - Elegáns kislány alkalmi ruha gyermekeknek, partiknak, labdáknak, esküvőknek, elsőáldozó, keresztségnek, születésnapoknak, koszorúslányoknak.

fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium