Gyöngyház Elegancia Ünnepélyes Kesztyűk

Előkészítés: 1 munkanap
Szállítás: Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 3 100,00 Ft 3100.00
ilość db

Válasszon ki egy termékváltozatot

hozzáadni a Kívánságlistához
* - Kötelező mező

Leírás

Az itt bemutatott ünnepélyes kesztyűk a hagyomány és a modern design tökéletes ötvözete, ideálisak egy kis hercegnő számára ezen a különleges napon, az első ünnepélyén. Rendkívüli gondossággal készültek, nemcsak szépek, hanem praktikusak is, biztosítva a kényelmet és az eleganciát.

A kesztyűk a legmagasabb minőségű szaténból készültek, amely gyönyörűen mutat és kellemes a tapintásra. Az anyag finom fénye bájt ad hozzá, és remek kiegészítője a fehér ünnepélyes ruhának. Minden darabot gyöngyház applikáció és egy finom masni díszít, amely a csukló külső részén helyezkedik el, bájt és lányos karaktert adva hozzá.

Ezeknek a kesztyűknek egy különleges jellemzője azok rugalmassága – az anyag tökéletesen illeszkedik a kézre, nem akadályozva a mozdulatokat, ami különösen fontos a szentség felvétele és a ceremónián való részvétel során. A kesztyűk úgy lettek tervezve, hogy könnyen fel lehessen őket venni a gyermek által, ami önállóság érzetét adja neki.

A kesztyűk hossza, körülbelül 17 cm, optimális előkarfedést biztosít, megvédve a ruházatot a fogadás alatti szennyeződésektől, és lehetővé téve a ruha minden díszítésének kiemelését.

Ez a termék egy egyszeri, de felejthetetlen használatra lett tervezve, így tartós, és könnyen kézzel mosható hideg vízben. Ez különösen fontos, mivel a gyerekek ezen a különleges napon játszani és élvezni akarják a pillanatot, anélkül, hogy aggódniuk kellene a ruházat miatt.

Minden kesztyűpár gondos csomagolással kerül a vásárlóhoz, hogy tökéletes állapotban érkezzen, készen arra, hogy az ünnepély napján azonnal használatba lehessen venni. Ez nem csak egy kiegészítő, hanem egy fontos nap emléke, amelyet évekig megőrizhetünk az ártatlanság és tisztaság szimbólumaként.

Az ünnepélyes kesztyűk szettje a tökéletes választás a szülők számára, akik szeretnék, ha gyermekük kifogástalanul nézne ki és különlegesnek érezné magát az első ünnepély napján.

Szállítási költségek Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza

Szállítási ország:

Kapcsolódó termékek

Kislány alkalmi ruha Elisa fehér
Kislány alkalmi ruha Elisa fehér
Ár: 19 170,00 Ft
Kislány alkalmi ruha Evelina fehér
Kislány alkalmi ruha Evelina fehér
Ár: 14 500,00 Ft
Kislány alkalmi ruha Margaret fehér
Kislány alkalmi ruha Margaret fehér
Ár: 16 610,00 Ft

Termék vélemények (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium