Hálós Elegancia Ünnepélyes Kesztyűk

Előkészítés: 1 munkanap
Szállítás: Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 3 100,00 Ft 3100.00
ilość db

Válasszon ki egy termékváltozatot

hozzáadni a Kívánságlistához
* - Kötelező mező

Leírás

Bemutatjuk az egyedülálló ünnepélyes kesztyűket, amelyek az ártatlanságot és az eleganciát ötvözik, tökéletes kiegészítője egy kislány ünnepélyes ruházatának. Ezek a kesztyűk a finomság és az osztály szimbólumai, a legnagyobb gondossággal készültek, hogy kiemeljék e szakramentális nap különlegességét.

Finom hálóból készült, ezek a fehér kesztyűk egy diszkrét mintával rendelkeznek, amely nemcsak gyönyörű megjelenést biztosít, hanem légáteresztő és kényelmes viseletet is. A háló puha és rugalmas, lehetővé téve a gyermek kézmozdulatainak szabadságát, míg a szilárd befejezés tartósságot és ellenállást nyújt a szakadásokkal szemben.

Minden pár elegáns részletekkel van díszítve, mint a szatén masni és a finom gyöngyház applikáció, amely bájt ad és kiemeli az alkalom különlegességét. Az elbűvölő kiegészítők visszafogottak és diszkrétek, hogy ne vonják el a figyelmet az öltözetről, hanem finoman hangsúlyozzák azt.

A kesztyűk úgy lettek tervezve, hogy illjenek a legtöbb ünnepélyes ruhához, mind a klasszikus, mind a modern stílusúakhoz. Az univerzális méretük és az anyag rugalmas szerkezete biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjenek a gyermek kezére, kényelmet garantálva az egész esemény alatt.

Ezek a kesztyűk nemcsak praktikusak, hanem gyönyörű emléket is képeznek erről a szent napról. Megőrizhetők az ártatlanság és tisztaság szimbólumaként, amely a gyermeket egy életre meghatározó pillanatokban kísérte.

Minden szett tartalmazza a hálós ünnepélyes kesztyűket, amelyek egy olyan csomagolásban érkeznek, amely biztosítja biztonságukat és tökéletes állapotukat az átvételkor. Biztosítjuk, hogy csodálatos kiegészítői lesznek az ünnepélyes ruhának, amely évekig emlékezetes marad.

Szállítási költségek Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza

Szállítási ország:

Kapcsolódó termékek

Kislány alkalmi ruha Elisa fehér
Kislány alkalmi ruha Elisa fehér
Ár: 19 170,00 Ft
Kislány alkalmi ruha Ornella fehér
Kislány alkalmi ruha Ornella fehér
Ár: 19 840,00 Ft
Kislány alkalmi ruha Rachel
Kislány alkalmi ruha Rachel
Ár: 25 200,00 Ft

Termék vélemények (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium