Szív Minta Csipke Lányharisnya

lányharisnya, csipke harisnya, szív mintás, elegáns gyermekruházat, ünnepi harisnya, 2-11 éves, légáteresztő, kényelmes, fekete harisnya
  • új termék
Előkészítés: 1 munkanap
Szállítás: Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza ellenőrizze a szállítási módokat
Ár: 3 200,00 Ft 3200.00
ilość db

Válasszon ki egy termékváltozatot

hozzáadni a Kívánságlistához
* - Kötelező mező

Leírás

A lyukacsos lányharisnyák tökéletes kiegészítői egy bájos ruhának különleges alkalmakkor, mint például az elsőáldozás, esküvők, családi ünnepek vagy iskolai előadások. Az itt bemutatott modell az elegancia és osztályosság kvintesszenciája, ami beleillik a legújabb gyermekdivat trendekbe.

A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a részletekre, ami látható a gondosan kivitelezett mintában, amely apró, rendszeresen elhelyezett lyukacsokból áll, létrehozva egy finom és szubtilis mozaikot a kis hölgy lábain. A fekete szín univerzális és sokféle stílushoz illik, egyben komolyságot és eleganciát is kölcsönöz.

A harisnyák három méretben kaphatók, amelyek tökéletesen illeszkednek a gyermek korához és testalkatához. A méreteket pontosan a különböző korcsoportokhoz igazították:

a legfiatalabb hercegnők számára 2-3 éves korban, a saját egyéni stílusukat fejlesztő lányok számára 3-8 éves korban, és a fiatal hölgyek számára 8-11 éves korban, akik olyan elegánsan szeretnének kinézni, mint idősebb társaik. A felhasznált anyagok a legmagasabb minőségűek, ami nem csak különleges megjelenést garantál, hanem a viselés kényelmét és a termék tartósságát is. A harisnyák puha és rugalmasak, így tökéletesen illeszkednek a lábakhoz, anélkül, hogy korlátoznák a gyerekek aktív mozgását.

A lyukacsos motívum nem csak gyönyörűen mutat a lábakon, hanem biztosítja a megfelelő levegőcirkulációt is, ami különösen fontos a hosszú ünnepségek alatt.

Ez a termék biztosan nagyra értékelődik majd azok körében a szülők körében, akik magas minőségű kiegészítőket keresnek gyermekük ünnepi öltözékéhez. Ezek a harisnyák nem csak szépek, hanem praktikusak is – könnyen tisztán tarthatók, ami gyermektermékeknél felbecsülhetetlen érték.

Ezekbe a lyukacsos harisnyákba fektetve a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük elegánsan és stílusosan fog kinézni, bármilyen alkalomból. Ez egy olyan javaslat, amely még a legigényesebb kis ügyfeleket és gondozóikat is kielégíti, akik minden, még a legkisebb részletre is figyelnek az fontos eseményekre szánt ruházatnál.

Szállítási költségek Az ár az esetleges fizetési költségeket nem tartalmazza

Szállítási ország:

Termék vélemények (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium