Egyedi Elsőáldozói Stílus: Kiegészítők, Amelyek Megkülönböztetnek 0
Egyedi Elsőáldozói Stílus: Kiegészítők, Amelyek Megkülönböztetnek

Kiegészítők, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek minden lány elsőáldozó ruhájának. Divatos és kényelmes elsőáldozó ruha egy lánynak egy ilyen fontos eseményre az egyik dolog. Azonban ahhoz, hogy a ruha valóban egyedi megjelenést kapjon, gondoskodj stílusos és figyelemfelkeltő kiegészítőkről. Miket válassz az elsőáldozói öltözethez, hogy elegáns és egyben látványos legyen? Nézd meg!

Elsőáldozói koszorú – kötelező egy különleges eseményen Amikor egy lány elsőáldozói ruhájára gondolsz, az első (és találó) asszociáció a kiegészítőkkel kapcsolatban az elsőáldozói koszorú. De honnan ered és hogyan készítsd el, hogy a legjobban illeszkedjen a választott ruhához?

Az elsőáldozói koszorú rövid története A koszorú egy fejfedő, amelynek eredete az ókori időkre nyúlik vissza. Abban az időszakban mirtusz ágakból fonták, és az Aphrodité istennő tiszteletére viselték. Idővel az ártatlanság szimbólumává vált, ezért leggyakrabban lányok és nőtlen nők viselték.

Hogyan vált az elsőáldozói koszorú a ruha részévé? Régen az elsőáldozás alkalmat adott a gazdagabb családok „bemutatkozására”. Az oltároknál gazdagon díszített elsőáldozói ruhák uralkodtak a lányokon és a fiúkon, minőségi anyagokból készült öltönyökkel. A ceremónia szerény és tiszta jellegének visszaállítása érdekében a plébániák egységes albaregulát kezdtek bevezetni. Így az elsőáldozói koszorúk váltak azzá a kiegészítővé, amely egyedi megjelenést adott az öltözéknek.

Milyen elsőáldozói koszorút válasszunk – művirágokból vagy élő virágokból? Az elsőáldozás általában májusban esik, amikor a természet virágok sokféleségével virágzik. Ezért régen a mindennaposak voltak az élő növényekből készült elsőáldozói koszorúk. Leggyakrabban rózsákat (különösen ágaskodó kis virágokkal), gipszvirágot, szegfűket, kriszantémokat, úgynevezett tölgyfákat és gyöngyvirágokat választottak.

A divat szereti ismételni magát, és az elmúlt évszakokban egyre inkább látható a friss virágokból készült koszorúk visszatérése. Hogyan készíts ilyen kiegészítőt a lányod számára? Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, valójában elég csak egy kis türelemre és koncentrációra szükség, és az eredmények lenyűgözőek lesznek!

Mit kell a friss virágokból készült koszorú elkészítéséhez?

Természetesen virágok! Azonban, hogy ne legyen túlzás, használj maximum 2 fajtát. Így megőrzöd a ruha természetes megjelenését. Legalább 1 mm átmérőjű virágkötészeti drót a koszorú alapjaként. A legjobb, ha már zöld színű – így nem kell külön álcáznod. A gyermek fejének pontos kerülete. Zárt koszorút tervezel? Ellenőrizd a gyermek fejének méretét egy szabószalaggal. Túl nagy kerület esetén a kiegészítő folyamatosan a gyermek szemébe fog esni, míg a túl kicsi kellemetlenül szoríthat. Szatén szalag. Jó megoldás lehet a koszorúkészítés kezdetekor a szabályozható kiegészítők használata. Ebben az esetben a szaténszalag a legjobb választás. Emellett az ilyen lazaan lelógó szalagok romantikus és nagyon lányos karaktert kölcsönöznek az egész öltözetnek. A zöld virágkötészeti szalag hasznos lesz a virágok végének álcázásához és összekötéséhez. Virágkötészeti ragasztót használhatsz, ha rövid szárú virágokat szeretnél a koszorúhoz adni. Ennek segítségével a virág a helyén marad. A ragasztó nedvességet is biztosít számára, így a koszorú tovább néz ki frissen.

A friss virágokból készült koszorúk esetében még egy kérdés merül fel, a megfelelő tárolásé. Túl korán elkészítve a dísz megereszkedik és elegánsnak tűnhet. Mit tegyél ilyen helyzetben?

A kész koszorút hűtőszekrényben, zárt edényben tárold. Vegyed figyelembe, hogy nem minden virágfajta bírja egyformán jól. Ha azt szeretnéd, hogy a lányod még a következő napon is élvezhesse a koszorút, vagy kissé korábban készítenéd el, válaszd a mirtuszt vagy a gipszvirágot. Kerüld a világos rózsákat – szirmaik a leggyorsabban veszítik el tökéletes megjelenésüket.

Ha az elsőáldozás előkészületeiben nincs időd ilyen koszorú elkészítésére, vásárolhatsz művirágos változatot is. Ilyen kiegészítő mindig jól néz ki, és biztosan tartósabb lesz, mint a friss virágokból készült párja. Szép emlék is lehet ebből a különleges eseményből.

Mi legyen az elsőáldozói koszorú helyett? A lányod határozottan megtagadta az elsőáldozói koszorú viselését? Semmi veszett! Ha mégis díszíteni szeretnéd a haját azon a napon, van még néhány megoldás.

Hajpántok lányoknak Tökéletes alternatíva az elsőáldozói koszorúra a díszes hajpántok. Sok közülük tartalmaz kiegészítő alkalmazásokat, mint például gyöngyöket, flittereket, tüll masnikat vagy művirágokat. Ne felejtsd el azonban, hogy a hajpántnak illenie kell az egész öltözethez – a legjobb, ha a lány elsőáldozói ruhájának színéhez illőt választasz.

Nézd meg most a Zoya Fashion gyűjteményében elérhető lány hajpántokat – KATTINTS IDE.

Díszes hajcsatok lányoknak Ha konkrét frizurát választottatok a lazaan leengedett haj helyett, jó ötlet lehet a haj díszítésére a hajcsatok. A finom anyagból készült masnik, csillogó gyöngyök és flitterek tökéletesen kiemelik a megjelenést és még jobban stabilizálják a frizura egészét.

Válassz a sokféle hajcsat közül, és alkoss felejthetetlen elsőáldozói öltözetet – KATTINTS IDE.

További kiegészítők, amelyeket érdemes figyelembe venni egy lány elsőáldozási öltözetének kialakításakor Mi emeli még ki a lányod egyedi megjelenését egy ilyen fontos eseményen, mint az elsőáldozás? Adj hozzá ezeket a kiegészítőket a kiválasztott lány elsőáldozói ruhához, és gyönyörködj az eredményben!

Bolero A májusi időjárás szeszélyes lehet. Ezért a bolero nemcsak kiválóan kiegészíti az elsőáldozási öltözetet, hanem megvédheti a gyermek vállát a hidegtől is. Ezenkívül ezt a fedőruházatot más szettekhez is felhasználhatod, tehát érdemes „biztos ami biztos” beszerezni.

Tekintsd meg a Zoya Fashion gyűjteményében elérhető bolerók modelljeit, és válaszd ki a tökéletes fazonját erre a különleges napra – KATTINTS IDE.

Harisnyanadrágok, térdzoknik A kedvezőtlen időjárási körülmények között érdemes nemcsak a gyermek vállát, hanem a lábát is megvédeni. Ebben a célban kiválóan teljesítenek a lány térdzoknik és harisnyanadrágok. Az angyalszárnyakhoz vagy finom masnikhoz hasonló kiegészítésekkel ellátott modellek biztosan érdekessé teszik az öltözet egészét.

Nézd meg most a különleges harisnyanadrágokat a lányod számára – KATTINTS IDE.

Táskák Hasznos kiegészítő egy kislány számára az elsőáldozás alkalmával egy kis fehér táska, finom pánttal vagy láncszemmel. Nemcsak kiegészíti az öltözetet, hanem tökéletes hely a zsebkendők, rózsafüzér vagy imakönyv tárolására a mise alatt.

Kesztyűk Nem elengedhetetlen kiegészítő az elsőáldozási öltözet szempontjából, de az elsőáldozási kesztyűk biztosan hozzáadnak eleganciát, és lehetővé teszik a lányodnak, hogy úgy érezze magát, mint egy kis hercegnő. Érdemes megfontolni!

Hadd váljon lányod elsőáldozása felejthetetlen és különleges eseménnyé az életetekben. Hiszen ez az ő különleges ünnepe!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium