Miben öltöztessem a kislányt egy hűvösebb napon egy esküvőre? 0
Miben öltöztessem a kislányt egy hűvösebb napon egy esküvőre?

A lakodalmakat általában hosszú idővel előre tervezik. Néha akár két évig is eltarthat! Ezért nehéz előre megjósolni, hogy milyen idő lesz az adott napon. A lakodalmas események általában tavasszal, nyáron és az ősz elején szoktak lenni. Azonban még akkor is előfordulhat, hogy az időjárás kedvetlen lesz. Az esküvő napja lehet hideg, esős és szeles. 

Már megtervezted a lányod stílusát erre a különleges napra, de a jóslatok nem túl optimisták? Ne kockáztasd meg, hogy a gyerek megfázzon! Könnyedén fel tudsz készülni ilyen helyzetekre és előre beszerezheted a szükséges kiegészítőket. Így a kislányod készen áll majd erre a fontos napra.

 

Rossz időjárás egyáltalán nem jelenti azt, hogy csúnya ruhát kell viselni!

Válassz megfelelő kiegészítőket a kislány ruhájához. Segítségükkel melegen tarthatod őt! Nem zavarják majd az összeállítást, sőt, kiemelik azt!

Mit érdemes magaddal vinni rossz időjárás esetén? A Zoya Fashion-ben megtalálhatod a kiválasztott elegáns kislányruhához illő kiegészítőket. Kínálatunkban olyan kiegészítőket találsz, mint:

  • gyermek bolerók;
  • lábszárvédők, harisnyák és térdzoknik kislányoknak;
  • gyermek turbánok;
  • gyermekkendők.

 

Továbbá elgondolkodhatsz egy hosszú ujjú kiegészítő ruhán is, amit a kislány viselhet a tervezett stílus helyett.

Milyen kiegészítők lesznek a legjobbak? Nézzük meg alaposan az elérhető lehetőségeket.

 

Gyermek bolerók

Ez a tökéletes megoldás kedvezőtlen időjárás esetén! A gyermek boleró a külső rétegként viselt kiegészítő, amely melegen tartja a gyermeket és védelmet nyújt a szél ellen. Majdnem minden stílushoz illik - a boleró remekül passzol elegáns kislányruhákhoz, szoknyákhoz és nadrágokhoz egyaránt. A lányod viselheti nemcsak fontos ünnepségeken.

 

Lábszárvédők, harisnyák és gyermekharisnyák

Ezek a gyermek stíluskiegészítők pótolhatatlanok! Kiemelhetik a lányok esküvői ruhájának színét, különösen, ha döntesz a fantáziadúsabb minták mellett. Az üzletünk kínálatában megtalálhatók a klasszikus modellek, valamint gyönyörű lányharisnyák, lábszárvédők és gyermekharisnyák applikációkkal. Választhatsz például spanyol stílusú fodrokkal, csipkékkel vagy "angyal" mintázattal szárnyakkal és pomponokkal.

 

Gyermek turbánok

Az utolsó szezon slágere a gyermek fejfedők között! A turbán egy elegáns kiegészítő a kislányoknak. Megvédik a gyermek fejét a hidegtől és a széltől, valamint remekül kiemelik a ruhát. A turbánok sokféle színben és mintában elérhetők. Biztosan találsz olyat a kínálatunkban, amely tökéletesen illeszkedik a választott ruha színéhez és stílusához.

 

Gyermek sálak

Amikor az időjárás igazán kellemetlenné válik, érdemes nemcsak a gyermek fejét, hanem a nyakát is betakarni. Ebben a célban kiváló választás az elegáns gyermek sálak. A puha, vastag anyag kényelmet és meleget biztosít még a leghidegebb napokon is. Egy ilyen gyermek sál ideális védelmet nyújt a lehűléstől a lányodnak!

 

Hosszú ujjú ruha

Fontold meg egy további hosszú ujjú ruha beszerzését a kislányodnak. Ha az időjárás nem kedvező meglepetést okozna nektek a lagziban, a lányod ezt a ruhát viselheti. Használhatod más alkalmakkor is, például karácsonyi ruhaként. A Zoya Fashion elegáns kislányruhái különböző modelleket tartalmaznak, például az Angel, Sophie, Roxy vagy Ruby. Nézd meg a rendelkezésre álló mintákat a Látogatott ruhák fülön.

 

Mire kell figyelni a kiegészítők kiválasztásakor a kislányod ruhájához hidegebb napokra?

Minden szükséges kiegészítőt már kiválasztottál a Zoya Fashion-ből, és nem fog meglepetés érni az időjárásváltozás. De mi másra érdemes gondolnod? Néhány kritérium van a gyermekkiegészítők kiválasztásakor hidegebb napokon.

  • Anyag. Ellenőrizd, hogy milyen anyagból készülnek a stíluskiegészítők. Jól kell tartaniuk a meleget, és nem szabad irritálni a gyermek érzékeny bőrét.
  • Kiegészítők száma. A több jobb mondás igaz lehet, de ha túl sok réteget adhatsz a gyermekednek, hogy megvédje a széltől és a hidegtől, akkor elérheted az ellenkező hatást. A lagzis játékok alatt a gyermek túlmelegedhet. Innen már csak egy lépés a megfázásig. Válassz a legpraktikusabb ruhadarabokat! Ne túlzásba vedd a rétegek számát.
  • A gyermek kényelme. Minél több réteg van, annál kevésbé lesz kényelmes a gyermeknek. Válassz olyan kiegészítőket, amelyekben a lányod szabadon érezheti magát a lagzis játékok alatt.
  • A te kényelmed. Biztosan nem szeretnéd a gyermeked felesleges ruhadarabokkal felesleges kilókat cipelni ezen a napon. Válassz csak olyan ruhadarabokat, amelyeket könnyedén be tudsz csomagolni például a táskádba.
  • Opinia Twojego dziecka. Jeśli Twoja córka nie lubi kółek, nie zmuszaj jej do ich noszenia. Zamiast tego zaproponuj alternatywne rozwiązanie, które będzie odpowiednie dla obu stron. Wybierzcie razem ubrania, które zapewnią córce ciepło i wygodę w chłodniejsze dni.

 

Elegáns stílus minden időjárásra

Gyermekednek egyáltalán nem kell lemondania álomszép ruhájáról csak azért, mert az időjárás rossz. Válassz megfelelő ruhadarabokat a kreációhoz, amelyek melegen tartják és védelmet nyújtanak a szél ellen, ugyanakkor kiemelik a stílus jellegét. Végül pedig gondolj egy tartalék ruhára egy hosszú ujjú ruhával, amit a lányod viselhet, ha a körülmények valóban kedvezőtlenek. Valóban sok lehetőség közül választhatsz!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium