Praktikus és elegáns egyben, vagyis ruhadarabok fazonjai kislányok számára, amelyeket bármilyen alkalomra fel tudsz venni 0
Praktikus és elegáns egyben, vagyis ruhadarabok fazonjai kislányok számára, amelyeket bármilyen alkalomra fel tudsz venni

Az a nézet él, hogy egy lányruha, amelyet egyszer viselnek fontos eseményen, mint például esküvő vagy keresztelő, soha többet nem kerül felhasználásra. Az első benyomás számít, és a ruhák újbóli használata más alkalmakkor meghiúsíthatja ezt az hatást. Azonban a szabályok egy dolog, a gyakorlat pedig más.

Ha gazdasági szempontból nézzük, a lányruhák, különösen a természetes anyagokból készült és gondosan varrt modellek gyakran HUF 17 000 forintnál is többe kerülnek. Ha sok fontos családi esemény jut a hónapra, minden új kreáció komoly terhet jelenthet a pénztárcának. Érdemes tehát olyan ruhamodellt választani a lányoknak, amelyet sokféle helyzetben fel lehet használni. Semmiképpen sem fog ez divatos baklövésnek számítani.

Milyen ruhamodell lesz univerzális a lányoknak? Milyen színű ruhákat érdemes választani, hogy különböző alkalmakkor viselhessük őket? Mire kell figyelni? Találsz-e megfelelő modelleket a Zoya Fashion kollekciójában? Olvass tovább!

 

Kislányoknak készült ruhák különböző alkalmakra

A gyermekruhák szerencsére elég rugalmasak, és lehetővé teszik az egyes ruhadarabok széleskörű felhasználását az esemény súlyától függően. Ez nem más a kislányruhák esetében sem. De milyen ruhafazonok alkalmasak szinte minden alkalmazáshoz?

Ebben az esetben érdemes néhány alapelvet követni.

  • Minél egyszerűbb, annál jobb. Kevesebb díszítéssel rendelkező ruhát könnyebben kombinálhatsz különböző öltözékekkel és kiegészítőkkel, így alkalmas lesz esküvőre és például őszi sétára is.
  • A ruha hossza a kislányoknak. Nem csak a ruha kényelmét kell figyelembe venni, hanem az időjárási körülményeket is, amelyek között viselni fogják. A leginkább ajánlott és gyakorlatias hossz a térdig érő vagy éppen mögötte lévő ruha.
  • A gyermek alakja. Vannak lányok, akik apró kis lények, másoknak pedig erőteljesebb testalkatuk van. Érdemes megnézni, melyik ruhafazonok lesznek megfelelőek és kényelmesek a gyermekünk számára - erről már írtunk más cikkekben a blogunkon.

 

Milyen ruhafazonokat ajánlunk tehát a kislányoknak? Univerzális modellek lehetnek például a trapéz ruhák, ceruza szoknyák vagy enyhén bővülő ruhák. Néhány lány számára kiváló választás lehetnek az egyenesvonalú ruhák is.

 

Milyen színű ruhák fognak mindennel passzolni a kislányoknak?

Itt is az egyszerűség játszik a főszerepet. Az elegáns alkalmakra készült kislányruhák esetében egyszínű színek, például pasztell árnyalatok, valamint a fekete, barna, bordó vagy üvegeszöld jól működnek.

Az erőteljes színek - például piros, rózsaszín, élénk sárga vagy türkiz - érdekesek és felkeltik a figyelmet, de nem mindig működnek minden összeállításban.

Ha lányod feltétlenül szeretne mintás kislányruhát, válassz természetes motívumokat vagy nagyon finom mintázatot.

 

Más szempontok, amelyekre figyelni kell, amikor elegáns ruhát választasz kislányodnak minden alkalomra

Már ismered az univerzális fazonokat és színeket a kislányok számára, amelyeket felhasználhatsz különböző fontos családi eseményeken és mindennapi összeállításokban. Mi másra kell figyelned, amikor vásárolsz egy praktikus ruhát a lányod számára?

 

  • Anyag. Néhány kislányruha műanyag anyagokból készül, mint például a poliészter és annak származékai. Sajnos ezeknek a ruháknak a viselése nem előnyös a lányod számára - gyakran nem engedik át megfelelően a levegőt, ami túlmelegedést és bőrirritációt okozhat a gyermeknek. Ráadásul ezek az anyagok gyakran merevek, így egyszerűen kényelmetlenek lehetnek. Ha praktikus ruhát keresel a lányodnak minden alkalmazásra, jobb választani természetes, puha anyagokat, amelyeket a gyermek szívesen fog viselni.
  • Ár. Ha választás előtt állsz egy 7000 forintos és egy 17000 forintos kislányruha között, javasoljuk, hogy inkább invesztálj az kicsit drágább lehetőségbe. Miért? Mindig érdemes megvizsgálni az ruhák összetételét, minőségét és varrását. Gyakran a magasabb ár jobb minőségű anyagokkal jár, így a ruha sokáig használható lesz.
  • Gyermek preferenciái. A ruhának mindenekelőtt tetszenie kell a kis viselőjének! Tehát amikor együtt választotok egy ruhát a lányodnak, készíts elő néhány modellt, közülük válasszatok egyet.

 

Egyetemes lányruhák - mit találhatsz a Zoya Fashion kollekciójában?

Modeljeink között megtalálhatók a kislányok elegáns ruháinak fazonjai, amelyek kiválóan megfelelnek bármely helyzetben. Bemutatunk néhány javaslatot, amelyek inspirációul szolgálhatnak az összeállítások készítésekor. Ha azonban ez kevésnek bizonyulna, nézzétek meg ÜNNEPI RUHÁINK részünket.

 

Luisa

Luisa egy csőfazonú ruha a kislányoknak. Puha és kellemes pamutból készült, így rendkívül kényelmes lesz. A ruhán a varrásokkal díszített ujjak további könnyed hatást kölcsönöznek, és finoman szélesítik a vállakat. A ruhán két zseb is található, ahol a gyermek apró kincseket rejthet el. A ruha fehér színe lehetővé teszi, hogy több kiegészítővel kombinálják, és különböző alkalmakra hordják.

 

Diana

Diana egy ruha javaslat természetes, virágos mintával. Az A-vonalú fazon könnyedséget kölcsönöz az összeállításnak, és lehetővé teszi a ruha viselését sok fontos családi eseményen. Ugyanakkor nagyszerűen megállja a helyét a mindennapi öltözékekben is. A finom virágos motívum visszafogott, ugyanakkor erőteljes jellegűvé teszi ezt a fehér ruhát a lányok számára.

 

Elly

Elly egy klasszikus, könnyed szoknya vonallal rendelkező ruha, deréki bevágással. A vállak és az ujjak átlátszó anyagból készültek, apró pöttyökkel, amelyek megadják a ruhának a báját és érdekes megjelenést. A ruha fekete színe lehetővé teszi, hogy több kiegészítővel kombinálják. Nagyszerű választás lesz különleges alkalmakra, mint például fontos családi események vagy a tanév kezdete és vége.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium