A fehér ruhák kislányok számára - jó választás-e? 0
A fehér ruhák kislányok számára - jó választás-e?

A kislányok kis fehér ruhákban olyan finomak és bájosak... Azonban ez a szín néhány szempontból problémás lehet, mint például a ruhák gyakorlati használhatósága a gyermek számára vagy az alkalom, amelyre fel kell venni.

Kinek lesz megfelelő egy fehér ruha kislánynak? Mire kell figyelni egy ilyen színű öltözék kiválasztásakor? Lehetőség van arra, hogy bármilyen alkalomra felvegye a ruhát a gyermeked? Használhatod ezt a ruhát mindennapi összeállításokban is? Megpróbálunk válaszolni ezekre és más kérdésekre - olvass tovább!

 

Mire érdemes figyelni, amikor egy fehér ruhát választasz kislányod számára?

A gyermek ruhaválasztásakor ne csak a színre támaszkodj. Lényeges, hogy a lányod elsősorban kényelmesen és szabadon érezze magát a ruhában! Mi másra kell még figyelned, mielőtt beleteszed ezt az elegáns öltözéket a bevásárlókosárba?

  • Anyag. A különleges alkalmakra szánt ruhának természetes és puha anyagból kell készülnie, amely nem irritálja a bőrt. Sok műszálas anyag nem lélegzik, ami miatt a gyermek könnyen megizzadhat bennük, és a finom bőr ki van téve kiütéseknek. Ez különösen az újszülöttekre vonatkozik.
  • Kivitelezés minősége és használt anyagok. A fehér ruhák gyakran igénylik sűrűbb mosást, mint más ruhadarabok. Ha tervezel ilyen színű ruhát vásárolni, válassz valami tartósat, ami sok mosási ciklust is kibír.
  • Öltések módja. Az elegáns kislány ruha viselési kényelmét nagyban befolyásolja, hogy hogyan vannak az öltések elkészítve, és hogy nem tapadnak-e ki az anyagból szálak, amik irritálhatják a gyermek bőrét.
  • A kislány ruha hossza. Hosszú ruhák lehetnek gyönyörűek, de a temperamentumos gyerekek számára nem mindig praktikusak. Ha a lányod az a típusú gyermek, aki nem szeret egy helyben ülni, válassz rövidebb fazonokat.
  • A kislány ruha szabása. Egyenes, tüllös, bővülő, csengő - számtalan modell létezik! Azonban nem mindegyik fog megfelelni a lányod testalkatának. Válassz olyan fazonú ruhát, amely kiemeli az előnyeit és növeli a magabiztosságát.
  • A gyermek jellemzői. Ha a kicsid mozgékony, mindenhova eljut és mindent önállóan kell ellenőriznie, talán jobb választani más színű ruhát a kislány számára. Ellenkező esetben a ruha nem túl sok mosást fog kibírni.
  • Gyermek preferenciái. Ha az alkalom nem követeli meg, hogy a kislánynak éppen egy bizonyos színű ruhát kelljen viselnie, engedd meg, hogy a lányod döntsön, szeretne-e éppen ilyen árnyalatú kreációt viselni.

 

Mit szimbolizál a fehér színű ruha a kislányok számára?

Az európai kultúrában a fehér szín tisztaságot, ártatlanságot és jóságot jelképez. A fehér szín önmagában semleges szín, amely nagy hatással van más színek észlelésére - semlegesíti és megnyugtatja azokat. Talán ezért választják olyan szívesen a kislányok ruháinak árnyalataként?

 

Mindig megfelelő választás lesz a fehér ruha a kislányok számára?

Vannak ünnepségek és alkalmak, amelyek kifejezetten fehér színű ruhát kívánnak a kislányok számára! Leggyakrabban ilyen árnyalatú kreációkat választanak a keresztelőkre és az elsőáldozásra, főként a szín jelképének és a hagyományoknak köszönhetően.

Azonban vannak olyan helyzetek is, amikor a fehér ruha nem lesz teljesen jó ötlet a kislány számára. Főként esküvők és lagzik esetén, ahol a fehér a menyasszony és a koszorúslányok kiváltsága. Ha nem szeretnél kellemetlenséget okozni, érdemes előzetesen megkérdezni a menyasszonyt a vendégek ruházati színpreferenciáiról - egyre inkább engedik ezt a szabályt megszegni, de jobb előre biztosra menni.

Ami a mindennapi öltözékeket illeti, nincsenek különösebb akadályok annak, hogy a kislány ne viseljen fehér elegáns ruhát. Kivéve, ha a lányod szeret különböző foltokat és szennyeződéseket összegyűjteni a játék során, de végső soron a döntés rajtatok áll!

 

Fehér ruhák lányoknak a Zoya Fashionnál

Milyen fehér ruhákat találsz a Zoya Fashion kollekciójában lányok számára? Kínálatunkban kategóriákba sorolt modellek vannak, attól függően, milyen alkalomra van szükséged a ruhára!

 

Keresztelői ruha lányoknak

A keresztelők esetében érdemes nemcsak gyönyörű, hanem praktikus ruhát is választani a kislánynak. A KERESZTELŐI RUHÁK részlegünkben olyan modelleket találsz, amelyek lenyűgözik a vendégeket, ugyanakkor nem nehezítik a kisgyermek kezelését.

 

Elsőáldozási ruha lányoknak

Az elsőáldozás egy különleges ünnep a kislányok számára, akik ezen a különleges napon gyönyörűen szeretnének kinézni! Különleges frizura, virágkoszorú a fején és ő - a fehér ruha lányoknak.

Ha nincs előre meghatározott alba vagy ruha minta a lányod számára, vagy egy ruhát szeretnél választani a szentelési ünnepségre, nézd meg az ELSŐÁLDOZÁSI RUHÁK részlegünket, ahol biztosan találsz tökéletes modellt a lányodnak.

Milyen modelleket tudunk ajánlani? Mindenki egyedi módon különleges! Ha hosszú ruhát keresel lányoknak az elsőáldozásra, nézd meg az Alice, Margaret és Liv modelleket. A rövidebb fazonok közül gyakran választják a Bohemia vagy a Matilda ruhákat. Szeretnél valami kicsit őrültebbet? Nézd meg az Amy modellt, ami gyönyörű flitteres mintájával vonzza a tekintetet. Valójában minden a te ízléseden és előnyben részesítéseiden múlik.

 

Ruha lányoknak más alkalmakra

A Zoya Fashionben tudjuk, hogy fontos események nem merülnek ki a keresztelőn és az elsőáldozáson. Ha fehér ruhát keresel lányodnak más családi ünnepségekre, nézd meg a LÁTOGATÓS RUHÁK kollekciónkat a SUKIENKI WIZYTOWE részben. Ott találsz olyan modelleket, amelyeket többféle alkalomra is felhasználhatsz.

Lou, Frezi, Angel, Emilie vagy Alisa olyan ruhák lányoknak, amelyeket nagyon szívesen választanak családi összejövetelekre, ünnepekre vagy akár mindennapi öltözékekhez is.

Ellenőrizd, hogy valamelyik megfelelő-e lányodnak. Vagy talán lányod beleszeret egy másik modellbe? Nézd meg aktuális kollekciónkat!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium