Jó ötlet a ruha karácsonyi ajándéknak egy lánynak? 0
kislány alkalmi ruha, elsőáldozó ruha, esküvőre, babaruhák, karácsonyra lányoknak

Egy gyereknek adott ajándék – legyen az ruha vagy bármi más – elsősorban neki kell, hogy örömet okozzon. Ne próbálja kis hercegnővé kényszeríteni gyermekét, ha egyértelműen más az ízlése, és jobban szereti a tűzoltóautót, mint a legelbűvölőbb lányruhát.

Ezek az érdeklődési körök azonban már néhány éves korukban világossá válnak, és hamar észrevehetjük, hogy egy kis elegáns hölgyről van szó, aki mohón nyúl anyja cipőjéhez, és folyamatosan öltözteti babáit. Ebben az esetben a lány ruhája tökéletes karácsonyi ajándék lesz.

Lány Ruha – minden nap vagy ünnepnapokon?

A karácsonyi ajándéknak szánt lányruha kiválasztásakor természetesen az érintett ízlése alapján kell vezérelnünk. Azonban kritikátlanul közelítsünk hozzá, csak azt válasszuk, amit a gyerekeink szeretnek, főleg ha pár évesek. Ebben a korban a gyermek hajlamos a mesékből ismert eltúlzott ruhákra - kilométernyi tüll és kilogramm flitter. Másrészt - az egyszerű, hétköznapi lányruhák sem teszik boldoggá.

Kössünk tehát kompromisszumot – egy csajos ruha, amely elbűvölő és elegáns lesz, de a legtöbb alkalomra is használható. Adjunk esélyt a gyermeknek, hogy megmutasson egy új ruhát, és viselje a legtöbb családi ünnepségen – születésnapi bulikon, elsőáldozáson vagy esküvőn.

Sikeresen választhatunk a gyermek életkorához igazodó szabást és hatékony kiegészítőket. Funkcióikat elláthatja például egy nagy, aranyszínű masni, egy impozáns tollruha, egy rózsaszín tüll aljú időtálló ruha, vagy az ujjakon a hatásos tollak.

Igényes ruha idősebb lánynak

A 10-12 éves lányoknak már jobb a stílusérzékük, és jobban érdeklődnek a divat iránt. Esetükben a lányruhák visszafogottabb, a legjobb divatházak terveire emlékeztető modelljeit is kipróbálhatjuk. Egy ilyen ruha egy lánynak karácsonyi ajándékként nemcsak a címzett szemét fogja tetszeni, hanem az első "felnőtt" ajándék is lesz.

Gondoljunk tehát arra, hogy az idősebb gyerekek szeretnék, ha komolyan veszik őket. A rózsaszín és kiszélesedő, terjedelmes szabások helyett válasszuk a feketéket, a sötétkéket és a pirosat. Arra is ügyeljünk, hogy a kiválasztott lány ruhájában olyan stílusos elemek legyenek, amelyek a ruha fókuszpontját képezik majd. Erre a szerepre tökéletes lesz egy bársonyruha látványos kivágásokkal a vállán, vagy egy átlátszó tüll ujjú ruha. Az ilyen ruhákban gyermekünk minden bizonnyal megbecsülve és szépnek érzi magát.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium