Milyen kiegészítőket válassz a kislányod stílusához? 0
Milyen kiegészítőket válassz a kislányod stílusához?

Válogass divatos kiegészítőket hozzá! Egyetlen karkötő vagy érdekes pomponos zokni is elegendő lehet ahhoz, hogy teljesen átalakítsa a szettet. Próbáld ki, játsz a divattal, és nézd meg, melyik kiegészítő illik legjobban gyermeked személyiségéhez.

 

Miért érdemes hangsúlyt fektetni a stíluskiegészítőkre?

Ahogy a régi mondás is tartja - az ördög a részletekben rejlik. Ez az elv érvényes a különleges alkalmakra készült szett összeállítására is. Természetesen a megfelelő elegáns kislányruha kiválasztása nagyon fontos. Azonban a kiegészítők határozzák meg a szett karakterét és azt, hogy a gyermek jól érzi-e magát benne.

Szeretnéd a lányodat boho stílusban felöltöztetni? Válassz lágy pasztell színű kiegészítőket.

Ha a gyermeked szereti a rockos öltözéket, érdemes élénkebb mintákat választani.

Csak emlékezz arra, hogy a túl sok nem jó. Egyetlen szettben legfeljebb 2 kiegészítőt javaslunk. Így elkerülheted a karácsonyfához hasonló hatást.

 

Mire kell figyelni a megfelelő kiegészítők kiválasztásakor egy kislány öltözékéhez?

Milyen szempontok alapján választhatók ki a különféle ruhákhoz való kiegészítők?

 • Alkalmazás. A flitteres elemek ünnepi alkalmakra tökéletesek lehetnek, de nem feltétlenül jó választásaként szolgálnak elsőáldozáshoz vagy más ünnepélyesebb eseményekhez. Tehát illeszd össze a kiegészítőket az esemény jellegével, amelyen részt vesztek.
 • Színek. A kiegészítőknek harmonizálniuk kell az összes többi ruhadarabbal. Illeszd össze a színüket és a mintákat a választott kislányruhával.
 • Stílus. Ha a lányod egy vintage stílusú ruhára vágyik, válassz olyan kiegészítőket, amelyek erre utalnak. Ezzel elérheted a stílus összhangját.
 • Anyagok. Minél természetesebb anyagokat választasz, annál kényelmesebb lesz a gyermeknek.
 • Minőség. Figyelj arra, hogy a hajpántok fogai egyenletesek és nem túl élesek-e, vagy hogy a kislány harisnyájának varrásai nem dörzsölik-e a bőrt. Ne feledd, hogy elsősorban a lányodnak kényelmesnek kell lennie!
 • A gyermek véleménye. Minden kislánynak megvan a saját ízlése és preferenciái. Mutass néhány kiegészítőt a lányodnak, és közösen döntsétek el, melyiküket viselje a választott ruhához.

 

Ruhakiegészítők típusai kislányok számára

Milyen választási lehetőségeid vannak a kislányok ruhájának kiegészítőiben? A gyönyörű kislányruhához például választhatsz:

 • hajpántokat;
 • hajtűket;
 • kislány turbánt;
 • különleges harisnyákat és zoknikat kislányoknak;
 • kislány ékszereket.

 

Ezek hozzáadják a stílusnak a jellegét, és a lányod úgy érezheti magát, mint egy igazi hercegnő! Nézd meg, mely kiegészítőket ajánljuk a Zoya Fashion kollekcióból.

 

Hajpántok

Függetlenül a gyermek haj hosszától, gyakran lehullik a szemébe játszás közben vagy más tevékenységek során. Hogy kicsit rendszerezd a lázas tincseket, válassz stílusos hajpántot kislányoknak.

Kínálatunkban megtalálsz sokféle modellt, amelyeket alkalomhoz és a kislány ízléséhez igazíthatsz. Kínálunk sima hajpántokat és olyanokat is, amelyeket díszítések, mint masnik, gyöngyök vagy kristályok kísérnek. Az eszközeinket akár csecsemők is viselhetik (úgynevezett nyomásmentes és gumis hajpántok), valamint idősebb kislányok is (klasszikus hajpántok).

 

Hajcsattok

Ez egy lehetőség azok számára a gyerekek számára, akik nem kedvelik a hajpántokat, de szükségük van egy módra a frizura rendben tartására. A hajcsattok kislányoknak nagyon hálás kiegészítők a stílushoz - nem tolakodók, finomak és szépen hangsúlyozzák a szépséget.

Jól rögzített hajcsattok még az esemény teljes időtartama alatt is megtartják a frizurát. Szükség esetén gyorsan korrigálhatók is. Nem csúsznak le a fejről, ahogy az hajpántoknál előfordulhat. Számos változatban elérhetőek, amelyeket a lányod ízléséhez igazíthatsz. Nálunk megtalálod a klasszikus, finom modelleket és a fantáziadús csattokat is, amelyek kedvenc mesefigurák formájában készültek.

 

Turbánok kislányoknak

A kislány turbánoknak a nyilvánvaló dekoratív funkció mellett még egy előnyük is van - megvédik a gyermek fejét. Nyáron védelmet nyújtanak a nap és a szél ellen, míg télen felmelegítik a megfázott füleket.

A kislány turbánok elérhetőek számos színben és mintában. Biztosan találsz egy modellt, ami tökéletesen illik a lányod ruháihoz. A turbánok régóta divatban vannak a gyermekruházat területén. Érdemes legalább egy ilyen fejfedőt is beszerezni a szekrényedbe.

 

Zoknik, térdzoknik és harisnyák kislányoknak

Régen a kislányoknak szánt harisnyák, zoknik és térdzoknik főleg arra szolgáltak, hogy melegen tartsák a lábakat a hűvösebb napokon. Ma már ezek az öltözékek a gyermekruhatár legérdekesebb elemei közé tartoznak. Válassz például mintás zoknikat a gyerek ruhájához. A hatás meglep majd!

A Zoya Fashion kínálatában megtalálod a klasszikus kislány harisnyákat és zoknikat, valamint a különleges kiegészítőkkel ellátott modelleket is. Választhatsz például masnis harisnyákat, szárnyas zoknikat vagy spanyol stílusú térdzoknikat.

 

Ékszerek

Kicsi és nagy lányok - mindenki szereti az ékszereket. És ez nem is csoda! A kis csillogók gyönyörűen kiemelik a ruhát és felhívják a figyelmet a megfelelő pontokra. Engedd ragyogni a kislányodat! Válassz megfelelő ékszereket a lányodnak kedvenc ruhájához.

A kezdeti javaslatunk egy finom karkötő. Kényelmes lesz és nem fog lecsúszni még játék közben sem. Kiemeli a stílust és boldoggá teszi a kis divatterveződet. A karkötők gumiból készülnek, így könnyen fel- és levethetőek. A gumi csökkenti a véletlen elszakadás kockázatát is.

A Zoya Fashion-ben nemcsak különleges alkalmakra találsz ruhákat a lányodnak, hanem megfelelő kiegészítőket is választhatsz hozzájuk. Ezeknek köszönhetően a lányod gyönyörűen fog kinézni fontos családi eseményeken - és nem csak ott! Engedd szabadon a képzeletedet, és fedezd fel, melyik kiegészítőben érzi a legjobban magát a gyermeked.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium