Hogyan öltöztessünk egy kislányt glamúros stílusban? Nézze meg javaslatainkat 0
Hogyan öltöztessünk egy kislányt glamúros stílusban? Nézze meg javaslatainkat

Gazdag elegancia - így lehet röviden leírni a glamour stílusú öltözködést. Elegancia, amely finom csillogó flitterekkel vagy ékszerekkel diszkréten vonzza magára a figyelmet. A nőiesség és a stílus kiváltsága, amiről sok kislány álmodik, amikor "nagyra nő". Már most teljesítheted ezeket az álmokat, gyönyörű glamour ruhakölteményeket teremtve kislányoknak szánt ruhákkal.

A lányod meghívást kapott egy glamour stílusú születésnapi bulira? Vagy hamarosan egy családi esküvőre készültök, ahol a menyasszony ilyen öltözékben kívánja látni a gyermekeket? Ismerd meg a könnyen alkalmazható szabályokat, amelyek segítségével könnyedén elkészítheted a megfelelő stílusú öltözéket a gyermeked számára.

 

A glamour stílus jellemzői

A glamour stílus a 20. század 70-es éveiben vált különállóvá, inspirációját pedig az első világháború idején Hollywoodban kibontakozó vörös szőnyeg adta. Az egyszerű sportos öltözködés ellenpontjaként született meg. A "glamour" kifejezés az angol nyelvben ragyogást, bájosságot és presztízst jelent - így lehet röviden meghatározni ezt az öltözködési stílust.

Jellemző rá a díszítések gazdagsága, extravaganciája és az elegancia finom beütése. A glamour stílusú öltözékek különösen kitűnnek a díszítések és minták gazdagságával - flitterek, csillogó anyagok és gazdag ékszerek alkotják ezt a megjelenést. Régen fontos estélyekre és különleges alkalmakra választották, ma gyakran becsúszik a mindennapi stílusba csillogó cipők vagy táskák formájában.

Hogyan hozz létre egy glamour stílusú megjelenést? Használd ezeket a tippeket, amikor választasz egy ruhát a kislányodnak, ami az elegáns megjelenés alapját fogja képezni.

 

Mire figyelj a glamour stílusú kislány ruhaköltemény létrehozásakor?

Itt van néhány egyszerű szabály, amely segít létrehozni egy gyönyörű glamour ruhakölteményt a lányodnak.

  • Tarts mértéket a ragyogásban! Ha egy csillogó ruhát választasz a kislányodnak, válassz visszafogott kiegészítőket. Ha egyszerű fazonú ruhát választasz, akkor feldobhatod kicsit fényes kiegészítőkkel.
  • Válassz inkább testhezállóbb ruhamintákat, amelyek kiemelik a vonalakat, miközben nagyon elegánsak.
  • A glamour stílus szereti, ha sok minden történik! Jó, ha a kislány ruhájához használt anyag "durva" és magas minőségű.
  • Milyen ruhaszínek lesznek a legjobbak a glamour hatás eléréséhez? Ez a stílus nem tolerálja az unalmat! Tehát nyugodtan kombinálhatsz visszafogott színeket (szürke és bézs árnyalatai, fekete és fehér), semleges színeket (arany, ezüst, fém szálak, tükröződő felületek, holografikus hatás), valamint élénkebb színeket (például smaragdzöld, zafír, ametiszt, kobaltkék, skarlátvörös, szilva vagy türkiz). Vigyázz azonban, hogy ne ess túlzásba egyik oldalon sem, és ne teremtsd meg a túlzott csillogás hatását.

 

Glamour stílus a Zoya Fashionben - milyen modelleket találsz nálunk?

Találsz-e a Zoya Fashion kollekciójában olyan ruhamodelleket, amelyek segítenek létrehozni glamour stílusú megjelenést? Nézd meg javaslatainkat, amelyek tökéletes alapot nyújthatnak gyönyörű alkalmi öltözékekhez, amiben a lányod lenyűgözően fog kinézni!

 

Chloe

A Chloe egy olyan ruhamodell a kislányoknak, amely nemcsak a glamour stílusban, hanem más stílusokban is jól mutat. A ruha felső része díszített flitterekkel van gazdagon megszegve, és a vállak finom tollakkal vannak díszítve. Az alsó része tüllből készült. Az egész megjelenés a 20-as évek ruháit idézi. Ahhoz, hogy elérjük a glamour hatást, néhány finom és tompított kiegészítő elegendő, és már majdnem készen vagyunk!

 

Naomi

Naomi egy olyan ruha kislányoknak, amely nem tartalmaz csillogó elemeket, de tökéletesen illeszkedik a glamour stílushoz - ez a gazdag virágos díszítéseknek és koktél stílusú vágásnak köszönhető. Egy kis csillogó ékszer és visszafogott kiegészítők, mint egy zakó és cipő, teljesen elegendőek lesznek a várt hatás eléréséhez. A lányod ilyen ruhában könnyedén és kényelmesen fogja magát érezni.

 

Ana

A glamour stílus lényege egyetlen ruhában a gyerekeknek az Ana modellben található meg. Tartalmazza az összes szükséges elemet, amelyeknek jelen kell lenniük ebben a ruhában: arany flitterek, bézs tüll alsó rész és a hátán díszes masnival záródó kivágás. Néhány visszafogott kiegészítő elegendő lesz a vágyott glamour hatás eléréséhez.

 

Elena

Az Elena modell egy olyan ruha kislányoknak, amely tökéletes alapot nyújt egyedi glamour stílusú öltözékhez. A testhezálló fekete szabás elegáns hangulatot kölcsönöz, míg a tüll ujjak különleges karaktert adnak. Ahhoz, hogy az egész megjelenés megfelelő stílust kapjon, némi csillogást kell hozzáadni - fényes ékszerek, flitteres táska vagy csillogó zakó egészítik ki a teljes glamour megjelenést.

 

Natalie

Natalie egy olyan ruha kislányoknak, amely tökéletesen illeszkedik a glamour hangulathoz. A testhezálló fekete szabás kiemeli az alakot, míg a flitterekkel díszített ujjak a megfelelő csillogást adják. Valójában ennek a szabásnak nem kell sok, hogy a lányod elegánsan és glamour stílusban nézzen ki. Opcionálisan hozzáillő csillogó ékszert választhatsz, és a többi kiegészítőt inkább visszafogottan tarthatod.

Az öltözködés és a divat azért létezik, hogy játszunk velük és olyan öltözeteket alkossunk, amelyekben elképesztően és gyönyörűen érezzük magunkat. Keress inspirációt, kombinálj elemeket és próbáld ki, mi illik legjobban hozzád és a lányodhoz. Mutasd meg neki, hogy a stílusos öltözködés létrehozása csodálatos kaland, és talán ezzel új érdeklődést ébreszthetsz benne!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium