Ízléses vintage esküvő – milyen ruhát válassz gyermekednek? 0
kislány alkalmi ruha, elsőáldozó ruha, lány ruha, esküvőre, babaruhák, karácsonyra lányoknak

Ízléses vintage esküvő – milyen ruhát válassz gyermekednek?

A szüreti esküvő egyre gyakoribb választás a fiatal párok körében. A vintage stílus alapfeltétele az egyszerűség, a természetközelség és az etnikai, hippi és cigány hatások ötvözése. Ez a stílus azoknak a pároknak való, akik szeretik megszegni a konvenciókat, kreatívak, és a hagyományos esküvők nem az ő stílusuk.

A vintage esküvőket leggyakrabban a természet kebelében rendezik. A fa elemek, a vadvirágok, a divatos makramé, mint az álomfogók vagy a fonott, tökéletesen illeszkednek ebbe a dekorációba. Ha ilyen esküvőre készül, válasszon egy hétköznapi vagy tipikus vintage stílust. A hagyományos esküvői ruhák itt nem működnek. A gyerekeket is az alkalomnak megfelelően kell felöltözni, hogy jól érezzék magukat a társaságban.

Vintage ruha lánynak

A vintage stílusba tökéletesen illeszkedő lányruha legyen könnyű és légies. Ami a hosszt illeti, itt nincsenek meghatározott szabványok. Mindegyik akkor lesz jó, ha a gyerek jól érzi magát benne. Kínálatunkban több olyan ruha is szerepel, amelyek tökéletesen illeszkednek egy ízléses vintage esküvő hangulatába.

A Lou csipkeruha könnyű és könnyen játszható. A lány olyan lesz benne, mint egy hercegnő. A ruha rendkívüli jellegét az alján bevarrt fodrok hangsúlyozzák.

A puha és mutatós csipke szintén nagy szerepet játszik a Bohemia modellben. A fehér szín, a ¾-es ujjak és a finom, csipkés állógallér egy gyönyörű nifmához varázsolják a lányt.

Ha lánya nem tud elképzelni egy ruhát tüllréteg nélkül, válassza az Angel modellt. Ez egy csajos ruha, amely igazi tündérré varázsolja tulajdonosát. A csipke felső tökéletesen harmonizál a tüll alsóval. Ennél a modellnél választhat térdig érő hosszúságot, vagy választhat midi változatot (Angel Long változat). A lányoknak szánt Angel ruha két színben is elérhető: klasszikus fehér, illetve fehér felső és púderrózsaszín alsó kombinációja.

A csipke és a tüll kombinációja a Margaret ruhában is megtalálható. Ez egy ruhaajánlat azoknak a lányoknak, akik arról álmodoznak, hogy hercegnővé váljanak. Az édes púder rózsaszín vagy fényes fehér és az ujjak hiánya tökéletesen illeszkedik a vintage boho hangulathoz.

Az Estelle ruha lányoknak egy eredeti ajánlat gyermeke számára. A szokatlan szabású, finom rózsaszín tüll és a virágos kiegészítők fenomenálissá varázsolják a lányt. Az Estelle a vintage stílushoz készült. Levegőssége, könnyedsége és egy csipetnyi romantikája tökéletesen harmonizál majd a dekorációval az esküvő alatt.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium