Hogyan öltözzünk fel egy kislányt esküvőre? Divatos lesz a 2022-es szezonban 0
kislány alkalmi ruha, elsőáldozó ruha, esküvőre, babaruhák, karácsonyra lányoknak

Könnyű túlzásba esni, ha lányruhát választunk esküvőre. A gyerekekre vonatkozó egységes öltözködési kód hiánya miatt gyakran sallangba öltöztetjük gyermekeinket, vagy éppen ellenkezőleg - a sztereotip, édes stílusra helyezzük a hangsúlyt. Mindeközben a gyerekdivat nagyobb szabadságot tesz lehetővé, játsszunk a stílusokkal és színekkel. A lányok ruhái stílusosak lehetnek, és ugyanakkor megfelelnek a gyermek korának.

Szinte felnőtt lányoknak való ruhák

A gyerekek divatirányzatai már egy ideje megtörik a formátlan, sőt kissé rendetlen stílusokat. Egyre több felnőtt projekt mintájára készült lányruhával találkozunk. Természetesen módosítják, hogy gyermekünk ne nézzen ki karikírozottnak, korához nem illőnek.

Ezért érdemes mértékletesnek lenni, amikor ruhát választunk egy lánynak. Ne féljen a ruhák díszítésétől, például toll, tüll, fodrok, flitterek vagy csipke. Divatos kiegészítők ezek, amelyek felpezsdítik a gyerekruhákat és ünnepi megjelenést kölcsönöznek nekik.

Egy jól megtervezett lányruhának azonban harmonikusnak kell lennie. Például a mostanában divatos átlátszó ujjak kiválasztásakor válasszunk egy egyszerű, felépített felsőt - akárcsak a sötétkék Luna ruhánkban. Az egyensúly elvét más esetekben is követhetjük a következő választással:

  • stílusos alsó elegáns felsővel vagy fordítva – az Ana ruha fényes, flitteres teste finom szoknyával kombinálva nem kelti túlzás benyomását.

     

  • Látható, sokszínű akcentusok – A flitterekkel szegélyezett, puffasztott ujjak egy kislány ruhájában, Natalie mesebeli színekkel fogja megkülönböztetni a gyermek ruháját, de nem kelti azt a benyomást, hogy a gyermek nem esküvőre, hanem díszes partira készül.

     

  • Jellegzetes anyag vagy szín egyszerű szabással kombinálva – Az élénk vagy élénk színek a lányruhák univerzális szabásával kombinálva tökéletesek azoknak a lányoknak, akik szeretik a kényelmet és a mozgásszabadságot. Választhatod például a merész fukszia Fabienne ruhát vagy a virággal díszített Naomi ruhát.

     

Így nemcsak elegánsan öltöztetjük gyermekeinket, de nem is fogjuk csalódni az elvárásaikat. Emlékeznünk kell arra, hogy legtöbbjük számára az esküvő az első „igazi” bál.

Fehér nem csak a menyasszonynak

A fehér vagy krémszínű menyasszonyi ruha igazi faux pas. A kislányok esetében viszont egy kicsit nagyobb szabadságot engedhetünk meg magunknak.

A lányoknak szánt fehér ruhák nem bántják a szemet, különösen, ha a gyermek koszorúslányként viselkedik. Ezenkívül finomak és tökéletesen kiemelik a gyermek karakterét, amelyhez alkalomtól függetlenül a fehér illik. Az egyszerű és szerény ruhákhoz, mint a Chantal tüllruha vagy az Emilie ruha, szintén könnyen választhatunk színes kiegészítőket, amelyek megtörik a fehérséget és elegáns tónust adnak az egész stílusnak.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium