Melyik ruhákat használhatod Halloweenre kislány számára? 0
Melyik ruhákat használhatod Halloweenre kislány számára?

Október 31. napja az, amikor minden félelem felébred. Halloween nagy léptekkel közeledik! Egyre gyakrabban lehet észrevenni a szellemeket, töklámpásokat és papír denevérsorokat ábrázoló dekorációkat. Habár ez a ünnep legnépszerűbb az Egyesült Államokban, Európában is egyre gyakrabban ünneplik.

Ha a lányod meghívást kapott egy halloweeni bulira, vagy te magad szervezel ilyen rémisztő estét, érdemes megtudnod, hogyan használhatod a kislány ruháját egy megfelelő jelmez elkészítéséhez.

 

Rövid történet a Halloweenról, avagy miért öltözködünk rémségeknek ezen a napon?

Bár a Halloween nagy ünneplésével az Amerikai Egyesült Államokban társítjuk, valószínűleg eredete a kelta hagyományokhoz vezethető vissza. Október 31-én éjszaka a november 1-jére virradó Samhain ünnepét ülték a kelták, amely számukra valami szilveszter jellegű volt. Hittek abban, hogy ebben az időszakban elmosódnak a határok a halottak és az élők világa között.

De miért öltöznek ezen a napon a gyerekek rémképekké és különböző mesebeli alakokká? Samhain napján egyaránt bejutottak a jó és rossz szellemek a élők világába. A rossz szellemeket elűzték, míg a jókat szívesen hívták be a házaikba. Valószínűleg azért alakult ki a szokás, hogy ijesztő jelmezeket öltenek és maszkokat viselnek azok elriasztására, akik nem kívánatosak. Ma már inkább játékos formája ez, amikor édességet gyűjtenek és tréfákat űznek.

 

Honnan meríthetsz ötleteket a lányoknak szánt Halloween jelmezhez a ruhákból?

Az internet tele van kész ötletekkel a lányoknak szánt ruhák felhasználására Halloween jelmezként! Ehhez használhatsz keresőmotort, például a Google-t, közösségi média platformokat (Facebook csoportok, Instagram, Pinterest), gyermek divatportálokat vagy tematikus blogokat.

Mi is összegyűjtöttünk néhány ötletet a Zoya Fashion által készített lányruhákhoz. Talán közülük valamelyik tökéletes inspiráció lesz számotokra, és leányodnak is tetszeni fog.

 

Zoya Fashion lányruhák, amelyeket felhasználhatsz Halloweenre

Kínálatunkban megtalálhatóak olyan lányruhák, amelyeket számos különleges alkalomra használhatsz, mint például esküvők, elsőáldozások vagy keresztelők. Egy ilyen alkalom lehet akár egy halloweeni buli is! Csak megfelelő kiegészítőket kell választanod, egy kis művészi sminkkel feldobni a megjelenést... és kész is!

Mit tudsz létrehozni egy Zoya Fashion lányruha segítségével? Nézd meg ötleteinket!

 

Angyal jelmez

Az angyal az egyik legnépszerűbb álarc motívum Halloweenkor. A lányok szeretnek belebújni ezekbe a szárnyas lényekbe, és a jelmez sem túl bonyolult elkészíteni. Csak egy világos, elegáns lányruha, szárnyak, fénysugárral díszített fejdísz (például egy arany karácsonyfából származó lánc) és kész! A Zoya Fashion kínálatában található Angel modell tökéletes választás ehhez a jelmezkészítéshez.

 

Boszorkány jelmez

Egyes lányok szeretik a jó karaktereket, míg mások inkább fekete karakterekbe bújnak. Ha gyermeked szokatlan ötletekre vágyik, talán a boszorkány jelmez lesz az, ami örömet szerez neki! Ebben a szerepben kiváló választás lehet a fekete színű Elena modell. A testhezálló minta kiemeli az alakot, míg a fodros tüll ujjak karaktert ad az egész szettnek. Csak egy hegyes kalap, megfelelő smink, és már mehetünk szórakozni Halloweenkor!

 

Tündér jelmez

Vágyott már mindig a lányod, hogy jó tündérré váljon? Engedd, hogy átváltozhasson ebbe a mesés karakterbe egyetlen napra, és használj ehhez egy Frezi lányruhát. A sok rétegű tüll könnyedséget ad a kreációnak, míg a flitteres felső rész megfelelő figyelmet von magára. Csak adj hozzá egy könnyed szárnyat és egy varázspálcát, és kész is a tündér, hogy jól szórakozzon a halloweeni bulin!

 

Holt menyasszony jelmez

Ez egy viszonylag egyszerű és népszerű jelmez motívum Halloweenkor. Az ihletet Tim Burton "A holt menyasszony" című animációjából merítettük. Hogyan változtathatod lányodat holt menyasszonnyá? Ehhez tökéletes választás lehet a Lou ruha. Csak adj hozzá egy finom fejdíszt és az arc sminkjéhez használj festékeket. Kész!

 

Mire érdemes figyelni, mielőtt választasz egy lányruhát Halloweenre?

Az elegáns lányruha felhasználása előtt néhány szempontot érdemes alaposan megfontolni.

  • Milyen anyagból készült a lányruha? Érdemes természetes anyagból készült ruhát választani, hogy a jelmez légáteresztő legyen. Így gyermeked nem fog túlmelegedni vagy megfázni a halloweeni őrület közben.
  • Hogyan van összevarrva? Rosszul varrt lányruha gyakran okozhat bőrirritációt és kellemetlen viszketést. Mielőtt kiválasztod a jelmezt, alaposan nézd meg a varratokat, hogy elkerüld a kellemetlenségeket a halloweeni bulizás közben.
  • Milyen stílust válassz? A gyermek kényelme és szabad mozgása a legfontosabb. Halloweenkor a lányod biztosan nagyszerűen fog szórakozni és táncolni, ezért válassz olyan típusú ruhát, amiben szabadon érezheti magát.
  • Tetszeni fog a kiválasztott ruha a lányodnak? A legfontosabb az, hogy gyermeked örömet találjon a Halloweenban, és ezt a tökéletes jelmez biztosítja számára! Ha biztos akarsz lenni benne, hogy a jelmez a legjobb lesz, közösen keressetek megfelelő jelmezt.

 

Láthatod, hogy egyedi Halloween-jelmez készítése nem igényel nagy képességeket vagy bonyolult elemeket. Elegendő egy megfelelő bázis, mint egy lányruha, és a pom-pom ötletek maguktól is megjelennek! Nézd meg az összes elérhető kollekciót - lehet, hogy még jobb ötletet találsz, mint amit mi javasoltunk? Jó szórakozást kívánunk!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium