Hogyan öltöztessük fel a gyermeket különleges alkalmakra? 0
kislány alkalmi ruha, lány ruha, esküvőre, babaruhák, karácsonyra lányoknak

Egy gyereknek, akárcsak egy felnőttnek, egy egyedi ruha nem elég. Az év során különféle ünnepségeken vesz részt – többé-kevésbé ünnepélyeseken, az iskolában, a családdal vagy a barátokkal. Jó, ha a lányok ruhája tükrözi ezt a karaktert, és önbizalmat és szabadságot ad a gyermeknek.

A megfelelő szabás, anyagtípus, dekoráció és szín kiválasztásával hangsúlyozzuk őket. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő ruhát a lánynak.

Ruhák lányoknak az ünnepekre

A családias környezetben vagy otthon eltöltöttek egy kicsit lazább szabást és dizájnt tesznek lehetővé, de meleg, szívélyes hangulatot idéznek. Érdemes ünnepekhez kötődő színekben - piros, sötétkék, zöld vagy arany - ruhát választani. A hosszú ujjú, velúr és még kötött ruhák is jobban működnek. Remek választás lehet például egy piros kötött Nel ruha, egy Ana vörösboros ruha vagy egy Ines ruha.

Lány Ruhák esküvőkre és bulikra

Ebben az esetben megengedhetünk magunknak egy kis őrületet. A folyékony anyagok helyett választhatunk könnyű, tüll kivitelt - hatásos, de nagy mozgásszabadságot adva tánc közben és játék közben. Kicsit kifejezőbb stílusok és színek közül is választhatunk. Az esküvői lányruhák jól mutatnak mind a hagyományos púderrózsaszín színben (mint az aszimmetrikus szegélyű Chantal-ruha), mind a merész fukszia színben.

Ruhák születésnapra

Nem szabad megfeledkezni a különleges alkalmakkor a gyermekjátékok mozgékonyságáról és élénkségéről sem. A lányok ruhájának el kell viselnie ezeket a nehézségeket, és emellett abszolút kényelmesnek kell lennie. Ezért érdemes megfontolni a kissé lazább ujjatlan modelleket és a testnek kellemes pamut bélést.

Az Ismena tüllruha vagy a nagyon csajos Naomi ruha kivételes kényelmet biztosít számunkra. Ez a két bájos lányruházati javaslat tökéletesen hangsúlyozza a gyermekek természetességét és szerénységét.

Lány Ruhák iskolai ünnepekre

Iskolai felhívásokra, gálákra válasszunk egyszerű szabású, pasztell színű lányruhákat. Egyrészt a hely és az idő fontosságának hangsúlyozására, másrészt - nem árasztjuk el a gyereket egy hagyományos, kopott akadémiai gránáttal. Ilyen helyzetekben jól működnek a trapéz alakú szabások vagy a derékba vágott, kiszélesedő szegélyű ruhák.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium