Miért érdemes gyerekruhákat online vásárolni? Kényelmes, gyors és kielégítő. 0
Miért érdemes gyerekruhákat online vásárolni? Kényelmes, gyors és kielégítő.

A pandémia tovább gyorsította azt, ami elkerülhetetlennek tűnt. Miről is van szó? Természetesen az internetes vásárlásról. Kiderült, hogy sok anyuka kedvenc módja a gyerekek gardróbjának kiegészítésére a gyerekruhákkal és kislány ruhákkal. Miért válik egyre népszerűbbé ez a vásárlási trend? Olvass tovább!

Szeretünk online vásárolni!

Tudtad, hogy 2022-ben a lengyelek 75%-a havonta legalább egyszer vásárol az interneten? Ráadásul a CBRE felmérése szerint a leggyakrabban online rendelt termékek az ruhák – a válaszadók 58%-a ezt választotta. A legtöbb online ruhavásárló nő a 25-44 éves korosztályból – a megkérdezettek 69%-a így válaszolt.

Hogyan néz ki a gyerekruha vásárlás esetében?

A Reporter Young felmérése szerint még mindig a bolti vásárlók vannak többségben – 54,9% a 45,1% online vásárlóval szemben. Ez az eredmény azonban arra utal, hogy az online vásárlási szektorban nagy potenciál rejlik. A gyakran alacsonyabb árak az internetes boltban és a széles választék egyre több szülőt vonz az online vásárláshoz.

Ahogy látható, az online vásárlás a lengyelek többsége számára mindennapos tevékenységgé vált, és a gyerek pulóverek, nadrágok, felsők és kislány ruhák online rendelése egyre népszerűbb vásárlási trend. Miért választjuk olyan szívesen ezt a módot?

5 ok, amiért érdemes gyerekruhákat online vásárolni

Kényelem Az internetes vásárlást bárhol elvégezheted, ahol van internetkapcsolatod. Nem is szükséges hozzá laptop! Manapság sok online bolt mobil böngészőkre optimalizált felülettel rendelkezik, így kényelmesen kiválaszthatod a legszebb kislány ruhákat a lányodnak akár a kanapéról, miközben mesét néztek együtt.

Széles választék méretben és stílusban Egy boltban, mielőtt megtalálod a megfelelő ruhát a lányodnak egy különleges alkalomra, végig kell járnod az egész boltot, hogy megtaláld a megfelelő állványt, majd a megfelelő méretet. Ehhez hozzáadódik a tömeg, amely veled együtt döntött úgy, hogy vásárolni indul. Elég munkásnak hangzik, ugye?

Az online vásárlás során az egész választék egy kattintásnyira van tőled. Ráadásul beállíthatsz szűrőket, így pontosan megtalálod, amit keresel, például egy kislány ruhát. Az online boltban minden méret megtalálható, csak ki kell választanod a megfelelő opciót, és kész is van.

Idő- és energiatakarékosság A gyerekruhák és kislány ruhák bolti vásárlása mindig nagy kaland. Képzeld el – először fel kell öltöztetned a gyerekeket a kimenéshez (közben valamelyik mindig ki akar menni a WC-re), majd magadat, elvinni őket a legközelebbi boltba, levetkőztetni, felpróbálni a ruhákat, újra felöltöztetni, fizetni, lecsillapítani a veszekedést, hogy végül hazavihessétek a terméket. Már a gondolatától is elfáradunk, nemhogy a megvalósítástól.

Az online vásárlással mindezt megspórolhatod. A gyerekek nyugodtan felpróbálhatják az összes ruhát, amikor a csomag megérkezik az ajtóhoz. Időt, energiát… és a saját idegeidet takarítod meg.

A rendelés visszaküldésének lehetősége

És mi van akkor, ha kiderül, hogy a megrendelt kislány ruha túl kicsi? Ez az internetes bolt előnye a hagyományossal szemben. Törvényileg garantált 14 nap áll rendelkezésedre a termék visszaküldésére indoklás nélkül, bár sok bolt ennél hosszabb határidőket is kínál.

Gyakran nem is kell postára menned, mivel lehetőség van arra, hogy a futár vegye át a csomagot.

Elégedettség

A vásárlás nem csak az alapvető szükségletek kielégítésére szolgál, hanem sok örömet is okoz. Hogyan néz ki ez az online rendelések esetében?

A Digital Dopamine jelentése szerint, amely egy 1680 válaszadóval készült felmérés eredményeit mutatja be az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Brazíliában és Kínában, a fogyasztók izgatottabbak, amikor a vásárlásaik postán érkeznek meg, mint amikor boltban vásárolnak. Ezt a választ 76% az USA-ból, 72% az Egyesült Királyságból, 73% Brazíliából és 82% Kínából jelölte meg.

Miért ilyen magasak ezek az eredmények? Ezt a természet programozta belénk! A rendelés és a csomag érkezésének várakozása során a szervezet dopamin hormont termel. Ez felelős a beteljesülés és eufória érzéséért. Így az online vásárlás meghosszabbítja ezt a pozitív állapotot, amit csak a hónap végén lévő bankszámla egyenleg ronthat el. ;)

Zoya Fashion – elegáns kislány ruhák egy kattintásnyira

Pontosan ezekért az okokért hoztuk létre a Zoya Fashion online boltot kislány ruhákkal. Elsősorban azt szerettük volna, hogy a legdivatosabb kreációkhoz könnyen hozzáférhess a lányod számára különböző alkalmakra. Találsz itt kislány ruhákat esküvőkre, kényelmes ruhákat elsőáldozásra, valamint mindennapi viseletre is.

Nézd meg most a legújabb kollekciónkat, és lásd, milyen egyszerű!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium