Bál jelmezbál, vagyis hogyan varázsolhatsz gyönyörű ruhát egy kislány számára a ruhából 0
Bál jelmezbál, vagyis hogyan varázsolhatsz gyönyörű ruhát egy kislány számára a ruhából

Nemsokára a lányod elmegy az élete első jelmezbáljára. Ez egy különleges és megható pillanat számotokra. Szeretnéd, hogy aznap tökéletesen nézzen ki? Száz ötleted van az öltözékekkel kapcsolatban, de nem tudod, melyiket válaszd?

Ebben a cikkben segítünk neked, hogyan ragyogtathatod ki a gyermekedet a társai között. Megtudod, honnan meríthetsz ihletet a gyermeked jelmezbáljához. Ne várj az utolsó pillanatig!

Nézd meg az elegáns ruháinkat a Zoya Fashion-tól lányoknak. Rendelj megfelelő alkalmi ruhát, és láthatod, milyen csodásan működnek az ötleteinkkel!

 

Inspirációk jelmezhez használva egy kislány ruháját

Nyomasztónak érzed a jelmez összeállításával kapcsolatos témát a jelmezbálra? Kezdd azzal, hogy megnézed más szülők ötleteit. Szerencsére az internet tele van képekkel különböző jelmezekről erre a különleges alkalomra!

Hogyan válassz megfelelő ötletet a jelmezhez a jelmezbálra? Érdemes böngészni az alábbi forrásokat:

  • Pinterest;
  • közösségi média, például Instagram;
  • internetes keresőmotorok, például Google;
  • divatblogok, például a Zoya Fashion blogja.

 

Csak írd be a megfelelő kifejezést a keresőablakba, és az adott oldal segít neked a legnépszerűbb összeállításokkal. Találhatsz ott tippeket arra is, hogy hogyan hozz létre könnyen és gyorsan egy jelmezt a jelmezbálra a kislány ruhájának felhasználásával. Te magad is elkészítheted!

 

Milyen jelmezösszeállításokhoz lehet használni a kislány ruháját a jelmezbálon? 

Az elegáns ruhák lányoknak nem csak a családi ünnepségekre korlátozódnak. A fazonjától függően más alkalmakkor is felhasználhatod őket. Egyik ilyen alkalom biztosan a lányod iskolai jelmezbálja.

Milyen összeállításokban fog működni a Zoya Fashion kollekciójából származó kislány ruhák? Van néhány javaslatunk számodra, amik segítenek megtalálni valamit a gyermeked számára.

 

Hercegnő ruha

Nem egy kislány álmodik arról, hogy legalább egy pillanatra hercegnővé váljon! Hogy legyen egy gyönyörű hosszú ruhája, koronája és csilloghasson a társaságban. Egyszerűen valóra válthatod ezt az álmot. A lányod a nagy napján úgy fogja érezni magát, mintha egy királyi bálon lenne.

Kiválóan alkalmas erre a célra az Alice ruha. Ez egy igazi alkotás a virágos hercegnőknek! A lány ruhájának felső része klasszikus fazont kapott, és a megjelenéséhez hozzájárul az eltávolítható díszítés. Azonban a varázsa valóban a gyönyörű szalag, amelyet masniként kötnek a ruha hátuljára. A ruha alsó része két réteg tüllből és bélésekből áll, amelyek felemelik és könnyedséget kölcsönöznek neki. A szövetbe belefűzött finom virágok további varázst adnak neki.

Ha a lányod nem rajong a hosszú ruhákért, és inkább klasszikus megoldásokat részesít előnyben, akkor a Provence tökéletes választás lesz hercegnő jelmeznek a jelmezbálon. Minden kislány úgy fog kinézni ebben a ruhában, mint egy valódi udvari hölgy. A stílus varázslatos ereje lehetővé teszi, hogy mesében érezze magát. Az egész ruha nagyon elegáns. A ruha felső része finom hímzéssel díszített, míg a hátán csodálatos csipkével kivágott rész található. A cérnával szegélyezett masni további ragyogást kölcsönöz neki.

Azonban a hercegnő ruhához nemcsak egy gyönyörű ruha tartozik a lányoknak, hanem megfelelő kiegészítők is! Válassz olyan kiegészítőket, amelyekből mindenki tudni fogja, hogy egy igazi uralkodóval van dolguk. Választhatsz hajpántot diadém formájában vagy elegáns koronázó csatot. A választás rajtad áll!

 

Táncos jelmez

A gyermeked elképzelhetetlennek tartja az életet a tánc nélkül, és minden pillanatot a szenvedélyének fejlesztésére szeretne szentelni? Komponálj jelmezt a jelmezbálra éppen erre a témára! Ennek köszönhetően a kislány magabiztosan és könnyedén fogja érezni magát, és gond nélkül részt vesz minden szervezett mulatságon!

A Frezi ruhával a lányod a parkett királynőjévé változik! A ruha felső része csillogó flitterekkel van díszítve. Az alsó rész több könnyű, rózsaszín tüll rétegből áll.

A hátul található kivágás két masnival van díszítve, amelyek még inkább fokozzák a ruha báját. Csak meg kell választanod a megfelelő cipőt. Senki sem fog kétségei lenni afelől, hogy egy kis baletttáncosával van dolga!

Egy másik érdekes táncos jelmez javaslat az Angel. A ruha felső része csipkéből áll béléssel, míg az alsó rész több réteg tüll fodrokból készül. Az egész ruha nagyon könnyű és elegáns, nem korlátozza a mozgást. Ezzel a ruhával a lányod akadályok nélkül el tudja végezni az összes táncmozdulatot!

A táncos jelmez esetében több választékod van a kiegészítők terén. Jó ötletek lehetnek finom hajpántok, csattok és hajgumik. Segítenek megtartani a gyermeked frizuráját és megfelelő hangulatot adnak a stílusnak.

 

Tündér jelmez

A kislányok többsége imádja a varázslatot, és szeretne – mint a mesében – minden kívánságukat teljesíteni. Lehet, hogy nem tudsz varázserőt adni a lányodnak, de mindig átváltoztathatod őt... egy tündérré!

Ajánlatunkban találsz különleges ruhákat kislányoknak különleges alkalmakra. A Lucy és az Ana tökéletesen megfelelnek a varázslatos jelmez szerepére. Egy pillanat alatt valódi tündérré varázsolják a lányodat!

A Lucy könnyű, lebegő ruha pasztell színekben. Felső rétegét nagy mennyiségű csipke alkotja. Nagyszerűen mutat szárnyakkal és varázspálcával kombinálva!

Ha viszont a lányod szeret kiemelkedni a tömegből, az Ana biztosan pótolhatatlan lesz ebben! Sok réteg tüll és flitter, intenzív szivárványszínek - ezek az igazi jó boszorkány jellemzői!

Ezek csak néhány ötlet, amelyekkel kihasználhatod a kislány ruháit. Hozz létre felejthetetlen jelmezt a jelmezbálra! Más ötletek lehetnek például angyalka jelmez, állatok (megfelelő sminkkel együtt), a Nagy Gatsby stílusa vagy a múlt évtized divatjának visszhangja... Kollekciónkban olyan modelleket találsz, amelyekkel valódi varázslatot teremthetsz.

Csak a képzeleted szab határt. Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkossatok felejthetetlen jelmezt a lányod első jelmezbáljára. Mesésen fog kinézni benne!

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium