Turbánok kislányoknak - divathullám vagy cípő a gyermekdivatban? 0
Turbánok kislányoknak - divathullám vagy cípő a gyermekdivatban?

Hogyan lehet védeni a gyermek fejét a különböző időjárási tényezőktől (mint alacsony hőmérséklet vagy napfény) a jelenlegi gyermekdivat trendjeivel összhangban? Természetesen választhatunk a hagyományos, unalmas sapkák közül a lányunknak, vagy... kicsit szórakozhatunk és gazdagíthatjuk a stílust a fantáziadús és színes turbánokkal gyerekeknek!

A lány turbánja egy fejfedő, amelyet anyák nagyon gyakran választanak kislányaiknak. Csak egy átmeneti divat-e? Mivel illik a gyermek turbán? Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet? További információkért olvassa el cikkünket!

 

Vannak a gyerekek turbánok csak átmeneti divat?

A turbánok divatja látható már néhány éve, különösen az Instagram vagy a Pinterest portálokon. Nem meglepő! A turbán rendkívül stílusosan néz ki, és karaktert ad az öltözéknek. Ennek köszönhetően a kislányok úgy érezhetik magukat, mint kis modellek a divatmagazinok címlapjairól.

A gyerekek turbánjai nemcsak díszítő funkciót töltenek be, hanem értékelik őket az anyák sokoldalúságuk miatt is. Sok stílushoz passzolnak, egy helyben maradnak a gyerek fején, és továbbá védelmet nyújtanak a hideg, szél vagy erős napfény ellen. Ezért szívesen választják még a csecsemők számára is.

A gyerekek turbánjai könnyűek. Leggyakrabban természetes és puha anyagokból készülnek, amelyeket a gyerekek szívesen viselnek. Ezért úgy véljük, hogy még hosszú ideig uralni fogják a gyermekdivat területét (és a sok kisgyerek fejét).

 

Hogyan válasszunk turbán méretet a gyereknek?

Sok gyártó a fejfedő méretét a gyerek korával jelöli. Ez azonban nem jó mércéje. A gyermekek gyakran különböznek egymástól. Egy három hónapos csecsemő turbánja lehet túl kicsi vagy túl nagy.

A szülők gyakran választanak valamivel nagyobb méretű modelleket, mert a csecsemők és kisgyermekek ruházatának és kiegészítőinek mérete néha napról napra változik. Azonban a megfelelő méretű turbán kiválasztása a kislány számára kulcsfontosságú a megfelelő fejvédelem és megfelelő hőszigetelés érdekében. Tehát mi a legjobb megoldás?

Válassz lány turbánt ugyanúgy, mint más fejfedőket a gyerekeknek, azaz a fejköröm mérésével. Hogyan ellenőrizd helyesen ezt a méretet? Elég, ha egy varrószalaggal vagy kötéllel végigmész a gyerek homlokának közepén és a füllevelek felett. Ezután ellenőrizd a mérést vagy mérjük meg a kötél hosszát.

 

Mire lehet viselni a gyerekek turbánját?

A megfelelő turbán kiválasztása a kislány számára igazi művészet. Ez a fejfedő modell maga is elég kifinomult a fodrokkal vagy az elülső kötéssel. Ezért, ha a lányodnak mindennapokra tervezed, inkább válassz visszafogott mintákat és színeket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen le kell mondani a gyönyörű virágos vagy geometriai mintákról. A lényeg az, hogy mértékletességet tarts a gyermek öltözékének kialakításában! Ha egy mintásabb turbánt választottál a gyereknek, gondoskodj a visszafogott többi szett részéről.

Vajon a turbán a lány ruhájához megfelelő kiegészítő lesz? Abszolút! Sok anya éppen turbánokat választ gyermeküknek különleges alkalmakra, mint esküvők, elsőáldozások vagy keresztelők. A fodrokkal és a kötésekkel ellátott fejfedők nagyon jól hangsúlyozzák a ünnepi öltözet jellegét. Egyben szép kiegészítője is az összképnek.

 

Mire kell figyelni egy lány turbánjának kiválasztásakor?

Ha azt szeretnéd, hogy lányod szívesen viselje a gyerekek turbánját otthonról való kilépéskor, és megfeleljen az összes védelmi funkcióval, figyeld még ezekre a fontos pontokra.

  • Anyag. Fontos, hogy természetes és légáteresztő legyen, hogy a gyermek feje ne melegedjen túl. Ellenkező esetben bőrproblémákat, hajromlást és megfázást okozhat. Nyáron a pamut tökéletes választás. Ha hidegebb napokra keresel lány turbánt, keress gyapjú modelleket.
  • Varrás módja. A gyermek bőre, különösen a csecsemőkorban, nagyon érzékeny. Figyeld meg, hogyan vannak varrva a varrások, és semmi sem okoz-e további irritációt (például címke).
  • Gyermek kényelme. Válassz olyan gyerekek turbánt, amely jól tartja a lányod fején. Ha túl nagy, a szemére csúszhat, ha túl kicsi, fejfájást okozhat. Fontos, hogy a lány turbán puha és kellemes tapintású legyen. Így a gyermek szívesen nyúl majd érte.
  • Gyermek preferenciái. A gyerek turbánjának nemcsak a lány ruhatárához kell illeszkednie, hanem főként a lányodnak kell tetszenie. Ajánlj neki néhány mintát. Válasszatok közülük ideális modelleket különböző alkalmakra.

Zoya Fashion gyermek turbánok

Figyelemmel kísérjük a gyermekdivatot. Nem hagyhattuk tehát ki ennyire fontos stíluskiegészítőt, mint a gyerek turbánja! Kínálatunkban olyan modelleket találsz fodrokkal, masnikkal és kötésekkel gyönyörű színekben, amelyeket sokféle öltözékhez kombinálhatsz. A kellemes pamut és meleg velúr anyagból készültek, így megfelelő védelmet nyújtanak a napfény vagy a hideg idő ellen.

Ismerd meg legújabb kollekciónkat és az elérhető modelleket a GYEREK TURBÁNOK menüpontban. Válasszátok ki együtt a tökéletes fejfedőt különböző alkalmakra.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium