Csillogást kedvelő kislányoknak szóló ruhák! 0
Csillogást kedvelő kislányoknak szóló ruhák!

Minden szülő tudja, hogy a gyerekek különbözőek lehetnek - vannak visszafogott és csendesek, míg mások magabiztosak, szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak és... ragyognak! Az ilyen kis csillagoknak érdemes olyan öltözékeket választani, amelyekben nemcsak szépek, hanem különlegesek is érezhetik magukat.

Milyen alkalmakra öltöztethetünk csillogó ruhába kislányokat? Mire kell figyelni egy ilyen stílusú öltözék kiválasztásakor? Milyen modelleket találhatunk a Zoya Fashion kollekciójában?

Ezekre és más kérdésekre válaszokat találsz ebben a cikkben. Olvass tovább!

 

Kislányok számára készült csillogó ruhák típusai

Ezek a ruhák nemcsak a fazonjukban és stílusukban, hanem a fényt adó anyagukban is különböznek egymástól. A piacon általában 2 féle típusú csillogó ruhát találhatunk kislányoknak:

 • Cirkónia kövekkel díszített ruha - attól függően, hogy mennyi cirkónia követ tartalmaz, ez a stílus diszkó jellegűvé válhat. A cirkónia kövek intenzíven tükrözik a fényt, így biztos lehetsz benne, hogy a lányod ebben a stílusban messziről is látható lesz.
 • Gyöngyökkel díszített ruha - ilyen típusú ruhák általában finom csillogást kölcsönöznek a ruhának, például apró gyöngyökkel. Ezáltal a kislány ruhája visszafogott, ugyanakkor nagyon elegáns.

 

Csillogó ruha kislányoknak - milyen alkalmakra a legmegfelelőbb?

Ez a ruha fényességétől függ! Minél kevesebb csillogás van rajta, annál több alkalmat találhatsz, amikor felveheted ezt a ruhát a lányodnak.

A visszafogottabb ruhák, melyeken finom cirkónia vagy gyöngy minta található, tökéletesen kiemelik a stílus szépségét, és nem tolakodó módon kiemelkedhetnek a többiek közül. Ezt a ruhát felveheted esküvőkre, ünnepségekre, születésnapokra, névnapokra, keresztelőkre és tematikus bálokra.

A bátrabb stílusokat ajánljuk születésnapokra és tematikus bulikra. A nagyon csillogó ruhák kislányoknak jó választás lehet esküvőkre is. Azonban a fontosabb családi események, mint az elsőáldozás vagy a keresztelő, jobb, ha más elegáns ruhákat választasz a kislányodnak, hogy ne árnyékolja el az esemény főszereplőit.

 

Mit kell tudnod, mielőtt csillogó ruhát vásárolsz kislányodnak?

 • Anyag. Fontos, hogy a kislány ruhája természetes anyagokból készüljön, így elkerülheted a bőrirritációt.
 • Varrás módja. A cirkónia vagy gyöngy minták további varratokat jelentenek, ahol érzékenyebb lehet a bőr. Nézd meg alaposan a varrásokat a csillogó részek körül, és győződj meg róla, hogy nem okoznak karmolásokat a bőrön.
 • Fazon. A cirkónia és gyöngy csak díszítések, amelyek a teljes összhatást szolgálják. Gondold végig, hogy milyen fazonú ruha lesz kényelmes a lányodnak játékok és táncok során.
 • Gyermek kor. A cirkónia vagy gyöngy díszítésű ruhákat inkább nagyobb gyermekeknek ajánljuk. Kis lányok véletlenül megkarcolhatják magukat a kiálló elemekkel, míg néhány hónapos babák akár lenyelhetik is azokat, ami már jelentős veszélyt jelent számukra!
 • Gyermek preferenciái. A csillogó ruha merész stílusú, ezért győződj meg róla, hogy a lányod valóban szeretné viselni. Mielőtt véglegesen kiválasztod a kreációt, mutass neki néhány mintát, és együtt döntsetek, melyik az ideális.

 

Mi helyett válassz csillogó kiegészítőket a kislányodnak!

Ha a lányod nem szeretne csillogó ruhában részt venni egy különleges alkalmán, mégis szeretnéd adni a szettnek egy kis csillogást, talán érdemes poétázó kiegészítőket javasolnod? Számtalan lehetőség áll rendelkezésedre! Gyerek hajpántok, hajcsatok vagy gyerek ékszerek tökéletesek lehetnek arra, hogy a gyermek ruhája kissé ünnepélyesebbé váljon!

 

Melyik csillogó stílusú ruhát válassz a Zoya Fashion kínálatából?

Nem feledkeztünk meg azokról a lányokról sem, akik szeretik az merész és feltűnő stílusú ruhákat! A Zoya Fashion kollekciójában számos csillogó ruha kapható különböző fazonokban, amelyekben sok kislány beleszeret. Mit találhatsz ajánlatunkban?

 

Halk ragyogás

Azoknak a lányoknak, akik szeretnének ragyogni, de az alkalomhoz egy visszafogottabb stílus szükséges, rendelkezésre állnak csillogó mintával díszített ruhák.

A Zoya Fashion modellek között megtalálhatóak:

 • Rosalia, amely finom, egységes cirkónia sávokból áll a ruha felsőrészén és alján.
 • Valerie egy olyan javaslat, ahol a ruha alsó része nagyon díszes, így a felső részen csak egy finom, de jól látható cirkónia mintát alkalmaztak.
 • Amy gyönyörű csillogó cirkónia díszítéssel rendelkezik a ruha alján.
 • Fabienne esetében a gyöngyök díszítő funkciót látnak el, amelyek szépen kiemelik a gazdag csipkéket.

 

Egy kis több ragyogás...

Ha engedhetitek meg magatoknak a kicsit merészebb megjelenést, választhattok az alábbi minták közül:

 • Alisa a finom ragyogást kedvelő lányok számára készült. Az ezüst csillagok finoman visszatükrözik a fényt, és az egyszerű ruha stílusa sok alkalomra megfelelő.
 • Floria egy finom ragyogással rendelkező ruha. Csillogó anyagból készült, és az alja tüll brokát díszítéssel van ellátva, mintha varázsporral lenne hintve.
 • Provence-ban az erős és ragyogó akcentum egy cirkónia szalag, amely hátul elegáns masnivá alakul.
 • Lily egy kis táncosoknak készült. A három réteg tüll, amelyet cirkóniával díszítettek, gyönyörűen csillog és tánc közben a forgások és piruettek alatt szépen elrendeződik!

 

Valódi ragyogó hercegnő!

Ezek a ruha javaslatok igazi őrületet jelentenek! Sok cirkónia azonosító és merész megjelenéshez.

 • Ismena - egy olyan ruha lányoknak, amely tökéletes a családi összejövetelekre, például ünnepekre.
 • Chloe-ban az egész ruha felső része ezüst cirkóniával van díszítve, így a megjelenés egyszerre jellegzetes és elegáns.
 • Bianka felső része cirkóniákból áll, míg az alsó része tüllből, így az egész könnyed és látványos.
 • Natalie egy klasszikus és extravagáns kombináció - egy egyszerű, testhezálló ruha, valamint két hosszú, teljes egészében cirkóniával díszített ujjú, izgalmas javaslat a 80-as évek stílusához.

 

A Zoya Fashion lányruha modellek között nyilvánvalóan hatalmas a választék, ezért ne habozzatok, és válasszatok már most együtt a lányoddal a legmegfelelőbb mintát.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium