A legjobb ötletek nagyméretű kislány ruhakölteményekhez! 0
A legjobb ötletek nagyméretű kislány ruhakölteményekhez!

Minden kislány szeretne gyönyörűen kinézni különleges alkalmakra való öltözékében. Azonban a gyermekek eltérőek, és nem minden ruhavágás lesz kényelmes és megfelelő számukra. Az megfelelő ruhácska kiválasztása egy pufók kislánynak különösen kihívást jelent a szülők számára, akiknek lányaik nem feltétlenül férnek bele a standard méretekbe.

Milyen ruhát válassz egy duci kislánynak? Mire kell figyelni, amikor megfelelő vágást keresel? Vannak-e öltözködési trükkök, amelyek segítenek a gyermek alakjának vizuális javításában? Milyen különleges alkalmakra találsz ruhamodellt a Zoya Fashion-nél?

 

Minden kislány gyönyörű!

Szeretnénk kezdeni azzal, hogy úgy gondoljuk, minden kislány rendelkezik egyedülálló bájjal, kecsességgel és szépséggel. A megfelelő nagyméretű ruhamodell kiválasztása elsősorban a kényelmet, a játék és a tánc szabadságát, valamint a kislány magas önbecsülését kell biztosítania.

Ahhoz, hogy kihozzuk a tervezett öltözékből a legjobbat, érdemes megfontolni néhány tippet, amelyek nagyban megkönnyítik az ideális ruha kiválasztását a kislány számára. Természetesen nem kell ezeket követni, de garantáljuk, hogy a hatás kellemesen meglephet titeket!

 

Milyen ruhát válassz egy duci kislánynak - mit válassz és mit kerülj?

Ahogy a különböző testalkatok esetében, itt is vannak néhány univerzális alapelv, amelyek javítják a megjelenésünket. Ezeket a gyermekedre is alkalmazhatod, hogy jobban és magabiztosabban érezze magát a választott ruhában, és egyidejűleg hamarabb elfogadják társai között. Milyen fazonokat és mintákat válassz tehát, hogy lányod gyönyörű legyen nemcsak a fontos családi eseményeken?

 

  • Figyelj a ruha mintájára. Nagy virágok vagy geometriai alakzatok nem fognak jól mutatni egy duci kislányon - vizuálisan hozzáadhatnak néhány kilót és lerövidíthetik az alakot. Jobb választani egy finom mintás vagy sima anyagú ruhát a kislánynak. Ha lányod ellenére is szeretne mintás ruhát választani, javasolhatsz neki egy olyan modellt, amely függőleges csíkokkal rendelkezik, amelyek vizuálisan karcsúsítják és megnyújtják az alakot.
  • Gondoskodj a megfelelő méretről. A szabványos mérettáblázat túl szűk lehet, míg túl nagy ruhák vizuálisan megnagyobbítják az alakot. Amikor vásárolsz egy ruhát a kislányodnak, rendelj néhány méretet és ellenőrizd, melyik lesz a legmegfelelőbb az ő számára.
  • Ne félj a sötét színektől! A szülők gyakran tartózkodnak a fekete ruháktól gyerekek számára, pedig ezek nagyon előnyösen befolyásolhatják a gyermek általános megjelenését. Ha azonban továbbra sem vagy meggyőződve a színről, jó választás lehet a szürke, sötétkék vagy sötétbarna árnyalatú elegáns ruhák is a kislány számára.
  • A nagyobb méretű lányoknak általában szélesebb válluk van, mint a kortársaiknak. Ilyen esetekben jobb presztízst adni azoknak a vékony vállpántoknak, amelyek további vizuális hatást adhatnak erre az effektusra. Jobb választás lehet a vastagabb vállpántok, pántok, vagy akár rövid ujjú ruhák. Ezáltal a vállak kevésbé lesznek feltűnőek az összképben, és a lányod kényelmesen és szellősen érezheti magát a nyári, meleg napokon.
  • Ami a csipkéket, tülöket és fodrokat illeti, jobb az elv szerint működni, hogy "minél kevesebb, annál jobb". A plusz anyag vizuálisan nagyobb volumenűvé teheti az alakot, ami nem előnyös az egész öltözékben.

 

Ahogy látod, az előző tippek széles lehetőségeket kínálnak a plus size kislány ruha választásában. Természetesen nem kell mindig mindent betartani - a döntés a tiéd. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a megfelelő modellt a Zoya Fashion kollekciójában, amely megfelel minden elvárásodnak. Itt van néhány ajánlatunk!

 

Plus size kislány ruha modellek a Zoya Fashion-nél

Termékpalettánkban megtalálhatók olyan ruhák is, amelyek minden divatkedvelő kislány szívét meghódítják, széppé teszik őt és tökéletesen illenek hozzá plus size méretben is. Melyek azok a fazonok és minták a Zoya Fashion kollekciójában, amelyeket érdemes figyelembe venni? Nézd meg a listánkat.

 

Ruby

A Ruby egy tökéletes ruha különleges alkalmakra, amiben a lányod fantasztikusan fogja érezni magát. A függőleges varrások optikailag megnyújtják a sziluettet, míg a díszes fodrok az alkotás felső részén kicsit elrejtik a nagyobb vállakat. Az egyszerű szabás elrejti a kerekded hasat, így a kislány könnyedén és légiesen fog kinézni. Ez a modell remek választás lesz számos fontos eseményre és mindennapi öltözékekhez is.

 

Diana

A Diana ruha szabása olyan minta, amiben minden kis hölgy fantasztikusan fog kinézni. A rövid ujj optikailag kisebbé teszi a vállakat, míg az A-vonalú szabás meghosszabbítja a sziluettet és elrejti a felesleges kerekedéseket. Ezen kívül a gyönyörű, finom és apró virágos minta tökéletesen kitölti az egész stílust és kiemeli a gyermeked szépségét. Ez a kreáció tökéletes választás lesz minden kis plus size modellnek!

 

Lea

Elmész a lányoddal egy esküvőre és keresel valami egyszerű és elegánsat számára? A Lea ruha tökéletes választás lesz. Ez egy vastag pántos szabás, ami tökéletesen eltakarja a nagyobb vállakat. Az egyszerű szabás finom anyagredővel rendelkezik a derekán, ami hatékonyan elrejti a kerekedett hasat. Ezen kívül a sötétkék szín optikailag karcsúsítja a sziluettet és elegánsan fog kinézni fontos családi eseményeken.

 

Sophie

Ha a lányod inkább laza szabásokat részesít előnyben, nézd meg a Sophie ruhát. Az anyag finom, pöttyös mintával van díszítve, amely még több lányos bájt ad neki. A deréknál található ráncolások karcsúsítják a sziluettet és elrejtik a has hibáit. A félhosszú bicepszujjak optikailag csökkentik a vállak méretét és könnyedséget adnak az összképnek. Ez egy fantasztikus választás nagy eseményekre és mindennapi viseletekre egyaránt.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium