A kis koszorúslány szerepe egy esküvőn 0
kislány alkalmi ruha, elsőáldozó ruha, lány ruha, esküvőre, babaruhák, karácsonyra lányoknak

A kis koszorúslány szerepe egy esküvőn

A kislányok arról álmodoznak, hogy koszorúslányok lesznek egy esküvőn. Ekkor megbecsülve és fontosnak érzik magukat. Ha a családodban vagy a barátaidban van egy 3 és 9 év közötti kislány, megkérheted, hogy legyen a Kis koszorúslány az esküvőn.

Megéri kis koszorúslányként gyereket vállalni?

Talán a kis koszorúslány nem segít túl sok mindenben, de mindenképpen különleges karaktert ad a szertartásodnak. Egy édes ruhás, angyalarcú kislány biztosan megérzi a vendégeket és megmosolyogtatja őket. Ha azt szeretné, hogy szerettei különlegesnek és rendhagyónak emlékezzenek az esküvőre, vegye fontolóra egy kis koszorúslány segítségét. Nagy megtiszteltetés lesz ez egy kislánynak, és biztosan boldog leszel, ha beteljesíted az álmát.

Kis koszorúslány feladatok

A kis koszorúslányra bízott feladatoknak életkoruknak megfelelőnek kell lenniük. A legkisebb lányok virágot dobhatnak eléd az oltárhoz vezető úton. Ha hosszú vonatod van, egy pár éves könnyedén el tudja vinni. Az idősebb, 8-10 év körüli lányok akár az esküvőn is felolvashatnak, vagy zsoltárt énekelhetnek, ha zenei tehetségük van. Érdemes előre beszélni a gyerekkel, és megkérdezni, hogyan látja magát ebben a szerepben. Ez minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy ezen a fontos napon a gyermek meggondolja magát, vagy stresszessé váljon olyan feladatok miatt, amelyekben bizonytalannak érzi magát.

Hogyan öltöztessük fel a kis koszorúslányt?

A kis koszorúslány ruhája fontos szerepet játszik. Érdemes egy kislánynak való ruhát kitűnni a tömegből, és egyúttal legyen valami közös eleme a kiegészítőinek. A kislányos ruhák kiemelhetik a szertartás stílusát (pl. egy vintage esküvőre az Estelle tüllruha tökéletes lesz). Ha csipkeruhát fogsz viselni, keress csipke felsőruhát kis segítődnek, mint a Margaret világos rózsaszín modellben. Érdemes olyan kiegészítőket feltenni, mint például a virágkoszorú, amiből esküvői csokrot kapunk. Ha több kislányt szeretne bevonni a kis koszorúslány szerepébe, válasszon egy-egy ruhamodellt vagy egy közös elemet, például szárnyat. A gyerekeknek való ruha kiválasztásakor azonban ne felejtse el preferenciáit, hogy ne érezzék magukat álcázottnak. Ez hatással lesz viselkedésükre. Menj el a kislánnyal a boltba, ahol több modellt is fel tud majd próbálni. Az elégedett gyermek örömmel teljesíti fontos feladatát, Ön pedig biztos lehet benne, hogy a szertartás meseszerű lesz.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium