Hogyan lehet a gyerekeket bevonni az esküvőbe? 0
kislány alkalmi ruha, elsőáldozó ruha, lány ruha, esküvőre, babaruhák, karácsonyra lányoknak

Hogyan lehet bevonni a gyerekeket az esküvői szertartásra és a fogadásba?

A gyerekek általában meleg érzéseket váltanak ki a felnőttekből, és mosolyt csalnak az arcukra. Különösen az olyan szertartások során, mint az esküvők, megható a látványuk. Ráadásul az ilyen pillanatok leggyakrabban a vendégek emlékeiben maradnak. Ha van gyermeke a családban, vonja be őket, hogy segítsenek ezen a fontos napon.

Esküvői menet

Kezdjük az esküvővel. Te gondoskodsz a templom belsejéről. Gyönyörű virágok, szőnyeg az oltárig. A vendégek arca Ön felé néz. És előtted ők - gyerekek, akik mesefigurákhoz hasonlóan mindenkit megható kifejezésekkel az oltárhoz vezetnek. Néha édes mosoly lesz, néha egy gyerek arca, akit elborít a szerepe. Így nézhet ki az esküvője. Ne feledje azonban, hogy ne kényszerítse gyermekeit ennek a szerepnek a betöltésére. Nem mindenki érzi majd jól magát benne. Beszéld meg a legkisebbekkel, hogy szeretnének-e elkísérni ebben a fontos pillanatban, és milyen szerepben látják magukat. Lehet, hogy hosszú vonatú ruhát tervez, és néhány lány álmodik, hogy elviszi neked. Nagy élmény lesz ez neki, neked pedig felejthetetlen és különleges pillanat.

Táncok, játékok

Az első tánc természetesen a menyasszony és a vőlegény számára van fenntartva. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogy hívjunk-e gyerekeket a következőre, főleg, ha sokan lesznek az esküvőtökön. Valószínűleg a kicsit nagyobb gyerekek már nem szégyellik magukat, és szívesen vesznek részt a mulatságon. A lányok különösen szeretnek a táncparketten tündökölni, mint a hercegnők. Ha a kisebb gyerekek kényelmetlenül érzik magukat, szüleik is csatlakozhatnak hozzájuk. Csinálj egy nagy kört és táncolj. Kötelező a gyerekek által ismert dallamhoz - a mesékből származó dalok nagyszerű ötletek lesznek.

Első kézből származó fotók és videók

A profi fotós és videós gyakorlatilag kötelező egy esküvő alatt. Ha azonban a családban vannak iskolás korú gyerekek, akik érdeklődnek a fényképezőgép iránt, kérje meg őket, hogy készítsenek fényképeket vagy akár filmet is készítsenek az ünnepség alatt. A legtöbb gyerek szeret felnőtteket fényképezni. Ez egy nagyszerű ötlet, csak pluszokkal. Nem csak egy hónapnál többet nem kell várnia a fotófeldolgozásra, hanem minden bizonnyal más szemszögből is láthatja a szertartást. Elképesztő, hogy a gyerekek mennyire másképp látják a világot, mint a felnőttek. Az ilyen anyag nagyszerű emléktárgy lehet - egyszerre vicces és megható.

Számos ötlet létezik a gyerekek bevonására, hogy aktívan vegyenek részt az esküvőn. De ne feledje, hogy mindenkinek éreznie kell. Ez a szórakozás kulcsa.

Hozzászólások közzététele (0)

Submit
fel
Sklep jest w trybie podglądu
Tekintse meg a webhely teljes verzióját
Sklep internetowy Shoper Premium